Привремена Kaspersky Total Security употреба

1. април 2021.

ID 85251

Можете се привремено пребацити на пробну верзију апликације Kaspersky Total Security како бисте проценили њене функције. Након тога, можете да изаберете да купите лиценцу ради даљег коришћења апликације.

Да бисте се привремено пребацили на Kaspersky Total Security:

  1. Отворите главни прозор апликације.
  2. У доњем делу главног прозора, кликните на дугме Још алатки.

    Отвара се прозор Алатке.

  3. У прозору Алатке, кликните на везу Пређите на Kaspersky Total Security да покренете чаробњака за премештање.
  4. У прозору чаробњака за премештање који се отвори, кликните на дугме Пробна верзија.
  5. Следите упутства чаробњака миграције.

Када се користи у одређеним регијама или претплатама, Kaspersky Anti-Virus не дозвољава пребацивање на пробну Kaspersky Total Security верзију. У таквим случајевима веза Пређите на Kaspersky Total Security није приказана.

У неким регијама када се пребацујете на Kaspersky Total Security, апликација вам нуди да још једном прочитате и прихватите Уговор о лиценцирању са крајњим корисником, Kaspersky Security Network Изјаву и Изјаву у вези са обрадом података у маркетиншке сврхе.

Покретање надоградње

У овом кораку, чаробњак приказује поруку где вас обавештава да су испуњени сви предуслови за миграцију на пробну Kaspersky Total Security верзију.

Да бисте наставили са чаробњаком, кликните на дугме Настави.

Уклањање неусаглашених апликација

У овом кораку, чаробњак проверава да ли постоји било која апликација која није усаглашена са апликацијом Kaspersky Total Security која је инсталирана на ваш рачунар. Ако такве апликације не буду пронађене, чаробњак ће одмах прећи на следећи корак. Ако се такве апликације пронађу, чаробњак их приказује на листи у прозору и нуди вам да их уклоните.

Након уклањања неусаглашених апликација можда ћете морати да поново покренете оперативни систем. Након поновног покретања, чаробњак се аутоматски покреће, а миграција на пробну Kaspersky Total Security верзију се наставља.

Пребацивање на пробну Kaspersky Total Security верзију

У овом кораку, чаробњак припрема Kaspersky Total Security компоненте за употребу, што може потрајати неколико минута. Чим се поступак заврши, чаробњак аутоматски наставља на следећи корак.

Поновно покретање апликације

У овом корак миграције на пробну Kaspersky Total Security верзију, морате да изађете из апликације и покренете је поново.

Да бисте то урадили, у прозору чаробњака, кликните на дугме Заврши.

Завршетак активирања

Након што се апликација поново покрене, отвара се Kaspersky Total Security прозор Лиценцирање који приказује информације о дужини периода када можете да користите пробну верзију.

Уколико ваша Kaspersky Internet Security лиценца није истекла у тренутку када се пребаците на Kaspersky Total Security, можете да наставите са употребом исте Kaspersky Internet Security лиценце на другом рачунару.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.