Како да промените поставке Управљача апликацијама

1. април 2021.

ID 95482

Да бисте променили поставке Управљача апликацијама:

 1. Отворите главни прозор апликације.
 2. Кликните на Settings 2019.png дугме у доњем делу прозора.

  Отвара се прозор Поставке.

 3. Изаберите одељак Заштита.
 4. Кликните на везу Управљач апликацијама како бисте отворили прозор Поставке Управљача апликацијама.
 5. Притисните прекидач Управљач апликацијама како бисте применили промене и омогућили компоненту Управљач апликацијама.
 6. У групи поставки Помоћник инсталације, обележите поље Током поступка инсталирања апликације, аутоматски се поништава избор са поља која су намењена за инсталирање додатног софтвера. Упозори на све покушаје инсталација додатних програма како бисте блокирали инсталацију додатних нових апликација. Уколико се спрече нежељене операције током поступка инсталирања нове апликације, Kaspersky Internet Security ће вас обавестити о томе.

  Уколико поље Током поступка инсталирања апликације, аутоматски поништи избор са поља која су намењена за инсталирање додатног софтвера није обележено након што покренете инсталирање одређене апликације, Помоћник инсталације наставља да ради током тренутне апликације. Поља, упркос понудама апликација што нуде додатне инсталације, додатне апликације се не инсталирају. Ова функција биће онемогућена током следеће инсталације. Додатне апликације биће инсталиране заједно уз главну апликацију.

 7. Обележите поље Не приказуј кораке инсталације који могу да садрже рекламе и понуде инсталација додатних програма како бисте блокирали приказивање оних корака инсталације који приказују рекламе током инсталације новог софтвера на рачунару. Уколико се уклоне такви кораци у поступку инсталирања, Kaspersky Internet Security ће вас обавестити о томе.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.