О Kaspersky Password Manager апликацији

11. октобар 2023.

ID 85461

Kaspersky Password Manager штити све ваше лозинке и друге поверљиве информације (на пример, детаље пасоша и финансијску или медицинску документацију) једном главном лозинком. Kaspersky Password Manager можете инсталирати на стоне рачунаре, преносне рачунаре и мобилне уређаје који користе Microsoft® Windows®, macOS, Android, iOS или iPadOS како би сви ваши подаци били безбедни и синхронизовани.

Држите своје лозинке и друге важне информације на дохват руке

Kaspersky Password Manager чува следеће типове информација:

  • Пријаве и лозинке за Web локације и апликације
  • Податке о платној картици
  • Документа
  • Адресе
  • Текстове напомена

За више информација прочитајте Типови података заштићени Kaspersky Password Manager апликацијом.

Аутоматски попуњавајте обрасце на Интернету

Kaspersky Password Manager може аутоматски да попуни обрасце на Интернету уместо вас са акредитивима, адресама и детаљима платне картице сачуваним у вашем сефу. Сазнајте више.

Заштитите своје поверљиве информације

Ваш сеф је заштићен главном лозинком. Kaspersky Password Manager чува све податке у шифрованом формату и дешифрује их само када унесете своју главну лозинку. Kaspersky Password Manager не чува вашу главну лозинку нигде и нико је не зна осим вас. Нема начина да приступите својим подацима без главне лозинке—уколико је изгубите, изгубићете и приступ својим подацима. Сазнајте више.

Извоз и прављење резервне копије података

Можете да одштампате податке или да направите резервне копије сефа како бисте их вратили у претходно стање ако су случајно избрисани. Сазнајте више.

Увезите лозинке из менаџера лозинки других произвођача

Можете да поједноставите пријављивање на Web локацијама и апликацијама, као и попуњавање образаца на Интернету, чувајући све своје лозинке у једној поузданој апликацији. Премештање налога из других менаџера лозинки је сада лакше. Сада можете да увезете своје пријаве и лозинке из CSV датотеке. Сазнајте више.

Проверите безбедност лозинки

Сазнајте колико су ваше лозинке јаке и да ли се једна лозинка користи за више налога - све једним кликом. Сазнајте више.

Генерисање јаке лозинке

Користите Генератор лозинки да генеришете лозинке које су јединствене, јаке и усклађене са највишим безбедносним стандардима. Сазнајте више.

Синхронизујте податке на више уређаја

Одржавајте своје податке ажурним и доследним на свим својим уређајима и вратите податке уколико замените или изгубите уређај. Сазнајте више.

Управљајте својим подацима на Интернету

Управљајте свим својим подацима на My Kaspersky и приступите им са било ког уређаја повезаног на Интернет. Сазнајте више.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.