Анализирајте ваш рачунар да ли су на њему важна документа

11. октобар 2023.

ID 153253

Kaspersky Password Manager штеди време и анализира ваш уређај у потрази за датотекама које могу да садрже поверљиве информације. Апликација тражи JPEG, PNG, BMP и PDF датотеке које садрже текст. Датотеке пронађене током ове претраге се анализирају и додељују категоријама: Пасош (лична карта), Возачка дозвола и Платна картица. Када видите резултате претраге, изаберете која документа желите да додате у свој сеф и промените категорије докумената.

Kaspersky Password Manager подржава следеће категорије докумената:

  • Пасоши (личне карте)
  • Возачке дозволе
  • Платне картице
  • Осигурања
  • Уговори
  • Друго

Током претраге, Kaspersky Password Manager прескаче PDF датотеке веће од 20 МБ и слике веће од 100 МБ, и слике са резолуцијом мањом од 256x256 пиксела или већом од 40 MP.

Kaspersky Password Manager оптимизује датотеке пре него што их додате у ваш сеф. Велике датотеке се компримују: коначна величина документа у сефу није већа од 6 МБ. PNG и BMP слике се конвертују у JPEG формат.

Када додајете документ у ваш сеф, Kaspersky Password Manager вас подсећа да из безбедносних разлога избришете оригиналну датотеку са свог уређаја. Уколико су вам потребна документа из вашег сефа, можете да их извезете на свој уређај у било ком тренутку.

Анализирајте ваш рачунар да ли су на њему важна документа

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.