Ажурирање Kaspersky Password Manager апликације

11. октобар 2023.

ID 84998

Ажурирање Kaspersky Password Manager апликације поправља грешке, додаје нове функције и побољшава перформансе постојећих функција.

Ажурирања у односу на верзију 9.2

Аутоматска ажурирања доступна су почев од верзије 9.2, V исправка. За старије верзије, неопходно је да ручно уклоните апликацију и инсталирате најновију верзију са Kaspersky Web локације. У супротном, добићете грешку.

Kaspersky Password Manager проверава сервер за ажурирање да ли постоји нова верзија апликације на свака 3 часа. Уколико је нова верзија доступна, Kaspersky Password Manager је преузима на ваш рачунар у нечујном режиму.

Након преузимања нове верзије, апликација упоређује све уговоре из претходне верзије са уговорима у ажурирању. Уколико ништа не захтева радње корисника, Kaspersky Password Manager аутоматски покреће ажурирање.

Уколико су се промениле одредбе и услови Уговора о лиценцирању са крајњим корисником или Смернице за приватност, апликација ће од вас затражити да их прочитате и прихватите.

Уколико се не слажете са новим одредбама и условима коришћења апликације, настављате да користите претходну верзију Kaspersky Password Manager апликације, чије сте уговоре прихватили.

Након што се ажурирање инсталира, Kaspersky Password Manager од вас тражи да поново покренете апликацију како бисте применили промене.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.