Шта да радите уколико сте заборавили главну лозинку

11. октобар 2023.

ID 85119

Из безбедносних разлога, Kaspersky Password Manager не чува главну лозинку ни на једном од ваших уређаја нити у Интернет складишту. Препоручујемо вам да запамтите своју главну лозинку или да је запишете и чувате на безбедном месту, јер се не може вратити нити повратити уколико је заборавите.

Уколико заборавите своју главну лозинку, више нећете моћи да приступите својим подацима. У овом случају, мораћете да направите нови сеф и заштитите га новом главном лозинком. Тада ћете моћи да додате нове податке у сеф.

Резервну копију сефа можете да сачувате пре брисања. Можете је користити за враћање података у претходно стање уколико се сећате главне лозинке. Приликом прављења резервне копије сефа, Kaspersky Password Manager извози записе у датотеку на уређају. Резервна копија је заштићена главном лозинком која је додељена приликом прављења резервне копије. Резервна копија се чува у шифрованом облику у EDB формату. Kaspersky Password Manager прави резервне копије у %USERPROFILE%\Documents\Kaspersky Password Manager\Backup.

Прављење новог сефа заштићеног новом главном лозинком

Такође погледајте

Резервна копија података

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.