Синхронизација података на различитим уређајима

11. октобар 2023.

ID 85695

Прошири све | Скупи све

Уколико сте повезани на My Kaspersky, када додате податке у свој сеф на једном уређају, апликација аутоматски шаље ове податке у Интернет складиште, а затим из складишта у облаку на ваше друге уређаје на којима је инсталиран Kaspersky Password Manager и који су повезани на My Kaspersky користећи исти My Kaspersky налог. Одржавање ваших података ажурним и доследним на свим вашим уређајима такође помаже у враћању података уколико замените или изгубите уређај. Аутоматска синхронизација је подразумевано омогућена.

Искључивање аутоматске синхронизације

Укључивање аутоматске синхронизације

Ако је аутоматска синхронизација омогућена, али подаци на уређајима нису синхронизовани, можете ручно да синхронизујете податке.

Ручна синхронизација података

Синхронизација на свим уређајима након ажурирања на Kaspersky Password Manager 10

Када ажурирате Kaspersky Password Manager у верзију 10 или новију, база података сефа постаје флексибилна. Омогућава вам да синхронизујете податке на свим уређајима, чак и када користите различите верзије апликације на уређајима.

Типови и својства записа могу да се мењају из верзије у верзију. На пример, докумената могу бити категорисана на стоним рачунарима који користе macOS и Windows, али не и на мобилним уређајима.

Ваши подаци можда неће бити у потпуности доступни у следећим случајевима:

  • Додајете запис новог типа или попуњавате ново поље које није подржано у претходној верзији.

    Ови записи си доступни само на уређајима на којима је најновија верзија апликације. На уређајима који раде под претходном верзијом, апликација приказује број записа које није могуће синхронизовати или упозорава да неки подаци у запису не могу бити исправно приказани.

  • Неки типови записа више нису подржани у најновијој верзији.

    Ови записи се архивирају и синхронизују само између уређаја који раде под претходном верзијом. Када ажурирате апликацију, ове ставке могу бити конвертоване или избрисане. Имаћете прилику да сачувате све ставке пре него што буду избрисане. Архивирани записи се не рачунају у ограничења бесплатне верзије.

  • Нека поља више нису подржана у најновијој верзији.

    Ови подаци се синхронизују између уређаја који раде под најновијим или претходним верзијама. Ова поља можете да уређујете само у претходној верзији.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.