Користите аутоматско чување и аутоматско попуњавање

11. октобар 2023.

ID 85870

Прошири све | Скупи све

Аутоматско чување података

Када посетите Web локације и унесете податке за пријаву, лозинке, податке о платној картици или адресе у обрасце, Kaspersky Password Manager тражи од вас да их додате у сеф.

Пријављивање на Web локацијама

Када посетите Web локацију, Kaspersky Password Manager претражује налоге у сефу које сте сачували за ту Web локацију. У зависности од резултата претраге, апликација ради нешто од следећег:

  • Уколико сеф садржи тачно један налог за Web локацију, Kaspersky Password Manager попуњава поља корисничког имена и лозинке.
  • Уколико се у сефу налази више налога за Web локацију, Kaspersky Password Manager од вас тражи да одаберете налог којим желите да се пријавите.

Уколико сте омогућили аутоматско пријављивање и одабрали подразумевани налог за Web локацију, Kaspersky Password Manager ће вас аутоматски пријавити.

Kaspersky Password Manager онемогућава аутоматско пријављивање на Web локацијама које садрже два или више образаца за пријављивање.

Отварање Web локације из главног прозора апликације

Отварање Web локација из менија проширења

Аутоматско попуњавање адресе и података о платној картици

Када купујете на Интернету, Kaspersky Password Manager претражује сеф да ли постоје платне картице и адресе како би попунио поља за испоруку и плаћање. Уколико сеф садржи одговарајуће записе, Kaspersky Password Manager од вас тражи да изаберете адресу или платну картицу коју желите да користите за Интернет образац који се попуњава. Уколико Kaspersky Password Manager пронађе податке који се могу унети у поље Интернет обрасца, апликација приказује икону кључа поред поља за унос.

Можете да онемогућите аутоматско чување и аутоматско попуњавање уколико не желите да Kaspersky Password Manager попуњава обрасце уместо вас.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.