Конфигурисање промене виртуелне локације

20. јул 2023.

ID 140374

Када прелазите из апликације у апликацију или мењате веб локације или категорије веб локација са различитим поставкама виртуелне локације, можете да конфигуришете коју локацију ће Kaspersky VPN Secure Connection да користи — тренутну или ону која је наведена за апликацију или веб локацију коју отварате у датом тренутку.

Промену виртуелне локације можете да конфигуришете уколико користите неограничену верзију.

Да бисте конфигурисали промену виртуелне локације:

 1. Отворите Kaspersky VPN Secure Connection.
 2. Додирните > Паметна заштита.
 3. Додирните Друге поставке.
 4. Додирните Коју локацију користити.
 5. Одредите коју акцију Kaspersky VPN Secure Connection предузима уколико мењате различите апликације, веб локације или категорије веб локација за које су конфигурисане специфичне локације:
  • Из поставки. Апликација мења вашу виртуелну локацију на основу локације коју сте навели за предвиђену апликацију или Web локацију којој приступате.
  • Тренутна локација. Апликација не мења вашу виртуелну локацију. Настављате да користите локацију на који сте већ повезани.
  • Питај. Апликација приказује обавештење из ког можете да одредите да ли желите да промените своју виртуелну локацију или не.

   Уколико одлучите да не промените виртуелну локацију за наведену веб локацију или апликацију, апликација неће тражити да промени локацију за ову веб локацију или апликацију у наредних 6 сати.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.