Усклађеност са законом Европске уније

20. јул 2023.

ID 171368

Када се дистрибуира у Европској унији, Kaspersky VPN Secure Connection је у складу са условима Опште уредбе о заштити података (GDPR).

Када прихватите Уговор о лиценцирању са крајњим корисником и Смернице за приватност, потврђујете да сте пунолетни за инсталирање Kaspersky VPN Secure Connection унутар Европске уније. Након што се Kaspersky VPN Secure Connection инсталира, биће вам понуђено да прочитате и прихватите одредбе и услове потребне за почетно подешавање и коришћење Kaspersky VPN Secure Connection апликације.

Постоји и неколико необавезних изјава које можете прихватити. Уколико одлучите да прихватите ове изјаве, можете опозвати свој пристанак у било ком тренутку у поставкама апликације.

Да бисте погледали и прихватили или одбили додатне услове и одредбе:

  1. На доњој траци картице додирните три тачке > Информације > Основни подаци о апликацији > Правне информације.
  2. Додирните назив Изјаве.

    Појављује се текст одабране Изјаве.

  3. Прочитајте Изјаву:
    • Уколико желите да доставите податке као што је наведено у изјави, додирните Укључи и прихватите изјаву.
    • Уколико желите да одбијете изјаву, додирните Искључи.

Према условима GDPR, имате одређена права у вези са својим личним подацима (прочитајте одељак „Ваша права и опције” у Смерницама за приватност производа и услуга како бисте сазнали више). Имате право да уклоните све своје личне податке са Kaspersky сервера које сте послали кроз тренутно инсталирану апликацију. Обратите се Корисничком сервису и наведите ID уређаја и инсталације како бисте уклонили све своје личне податке које сте послали тренутном инсталацијом апликације компанији Kaspersky.

Приказ ID ознака вашег уређаја и инсталације

Такође, уколико желите да искористите своје право да уклоните већ послате податке, можете нам се обратити директно путем https://support.kaspersky.com/general/privacy како бисте затражили брисање података.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.