Онемогућавање неограничене верзије Kaspersky VPN Secure Connection на уређају

20. јул 2023.

ID 183849

Неограничена верзија Kaspersky VPN Secure Connection има ограничење лиценцирања за број уређаја на којима се може инсталирати. Када достигнете ово ограничење, не можете да користите неограничену верзију Kaspersky VPN Secure Connection на новим уређајима.

Међутим, можете онемогућити неограничену верзију Kaspersky VPN Secure Connection на неким уређајима, а затим је омогућити на другим уређајима. Када онемогућите неограничену верзију Kaspersky VPN Secure Connection на уређају, Kaspersky VPN Secure Connection прелази на бесплатну верзију.

Уколико је ваша претплата за неограничену верзију Kaspersky VPN Secure Connection повезана са вашим My Kaspersky налогом, можете онемогућити неограничену верзију само путем My Kaspersky. За детаље о томе како да онемогућите неограничену верзију Kaspersky VPN Secure Connection путем My Kaspersky, погледајте My Kaspersky документацију.

Уколико ваша претплата за неограничену верзију Kaspersky VPN Secure Connection није повезана са вашим My Kaspersky налогом, можете онемогућити неограничену верзију само из Kaspersky VPN Secure Connection апликације, као што је наведено у упутствима испод.

Да бисте онемогућили неограничену верзију Kaspersky VPN Secure Connection:

  1. Отворите Kaspersky VPN Secure Connection.
  2. У доњем делу прозора за лиценце додирните Онемогући претплату за овај уређај.
  3. Потврдите онемогућавање претплате за тај уређај.

    Сада се на уређају користи бесплатна верзија Kaspersky VPN Secure Connection апликације. Можете да користите своју претплату на неограничену верзију за друге уређаје.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.