Заштита података у случају губитка безбедне везе

20. јул 2023.

ID 201442

Након што се VPN успостави, ваши подаци су поуздано заштићени док сурфујете интернетом. Међутим, уколико се VPN веза прекине, ваши подаци бивају незаштићени и нападачи их могу украсти. На пример, док шетате тржним центром, ваш телефон прелази са једне Wi-Fi мреже на другу. Сваки пут када се то догоди, Kaspersky VPN Secure Connection апликацији је потребно неколико секунди како би заштитила вашу нову везу.

Користите Тастер за прекид како бисте били сигурни да су ваши подаци увек заштићени. Тастер за прекид ће угасити пренос података путем интернета док се VPN поново не успостави. Ваша интернет веза биће обновљена чим се VPN укључи.

Подразумевано, Тастер за прекид је искључен и Kaspersky VPN Secure Connection апликација не блокира ваш приступ Интернету уколико је VPN веза прекинута.

Тастер за прекид блокира пренос података путем интернета све док се VPN веза поново не успостави како би се заштитили ваши подаци.

Потребно је да укључите поновно успостављање VPN везе након прекида како бисте користили Тастер за прекид.

Да бисте укључили Тастер за прекид:

  1. Отворите Kaspersky VPN Secure Connection.
  2. У главном прозору апликације додирните .
  3. У одељку Поставке омогућите Тастер за прекид.
  4. Апликација може од вас да затражи да укључите поновно успостављање VPN везе након прекида и да јој дате потребне дозволе. Пратите упутства у интерфејсу апликације.

Апликација блокира приступ интернету уколико се VPN веза прекине. Поново ћете се повезати на интернет чим се VPN веза поново успостави.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.