Пренос VPN поставки у Kaspersky апликацију

20. јул 2023.

ID 225458

Сада можете да користите VPN у надограђеној, свеобухватној апликацији — Kaspersky за Android. Ова апликација има све што вам је потребно за вашу заштиту и приватност и обухвата Kaspersky VPN Secure Connection функционалност.

Након што инсталирате Kaspersky апликацију, додирните VPN и пратите упутства на екрану како бисте пренели ваше VPN поставке.

Након што се ове поставке пренесу, VPN ће радити кроз Kaspersky апликацију. Истовремено, VPN функционалност престаје са радом у Kaspersky Security Cloud и Kaspersky VPN Secure Connection апликацијама тако да можете да их избришете.

Безбедна веза се аутоматски прекида док се преносе VPN поставке у Kaspersky апликацију.

Уколико желите да пренесете VPN поставке, потребно је да обе апликације буду повезане на исти My Kaspersky налог. Уколико имате различите претплате и желите да их користите истовремено, мораћете да се обратите корисничком сервису.

Можете и даље да се предомислите и користите Kaspersky VPN Secure Connection уместо Kaspersky апликације. Међутим, поставке се не могу вратити назад из Kaspersky апликације. Уколико одлучите да наставите да користите Kaspersky VPN Secure Connection, мораћете ручно да конфигуришете VPN поставке.

Основни подаци о претплати

Уколико имате My Kaspersky налог са Premium претплатом за Kaspersky апликацију, можете се пријавити на њега у Kaspersky VPN Secure Connection и користити претплату.

Уколико сте користили анонимну претплату за Kaspersky VPN Secure Connection, биће потребно да се повежете на свој My Kaspersky налог. Као резултат тога, ваша претплата више неће бити анонимна.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.