Чему служи Kaspersky VPN Secure Connection

2. октобар 2023.

ID 126993

Јавне Wi-Fi мреже могу бити лоше заштићене, на пример, уколико Wi-Fi мрежа користи небезбедан протокол шифровања или једноставну лозинку. Када купујете на Интернету путем небезбедних Wi-Fi мрежа, ваше лозинке и други поверљиви подаци могу бити пренети у нешифрованом текстуалном облику. Хакери могу пресрести ваше поверљиве податке, као што су број ваше платне картице и да добију приступ над вашим новцем.

Када се повежете на Wi-Fi мрежу, Kaspersky VPN Secure Connection проверава безбедност мреже. Уколико Wi-Fi мрежа није безбедна, Kaspersky VPN Secure Connection вас пита да ли желите да се безбедно повежете путем посебно направљеног сервера смештеног у регији коју изаберете. Када се VPN веза успостави, подаци са Web локације прво бивају примљени на тај сервер. Тек након тога Kaspersky VPN Secure Connection шаље податке са вашег уређаја путем шифроване безбедне везе.

Kaspersky VPN Secure Connection пружа следеће предности:

 • Безбедна употреба Web локација банака и система за плаћање

  Хакери неће бити у могућности да пресретну број ваше платне на Web локацији док плаћате путем Интернета, резервишете хотелске собе или изнајмљујете возила.

 • Заштита ваших тајних података

  Нико неће бити у могућности да одреди IP адресу вашег уређаја или ваше локације.

 • Заштита ваше приватности

  Нико неће бити у могућности да пресретне и прочита вашу приватну преписку на друштвеним мрежама.

 • Уживајте у омиљеним филмовима на Интернету

  Стримујте HD снимке и филмове без прекидања безбедне VPN везе.

  Ову функционалност можете да користите само уколико имате право на одговарајућу услугу и њен садржај, а да се при том придржавате правила трећих страна и применљивих закона. Сазнајте више информација у вези са ограничењима у коришћењу апликације.

 • Преузимање датотека

  Брзо и безбедно преузмите датотеке из интернет услуга за хостовање датотека и торента.

 • Раздељено тунеловање

  Омогућите VPN везу када користите изабране апликације. Изаберите апликације које ће се повезивати преко VPN везе и апликација које ће се повезивати преко обичне везе.

Kaspersky VPN Secure Connection може се користити и за друге типове мрежних веза као што су локална Интернет веза или веза путем USB модема.

Kaspersky VPN Secure Connection подразумевано вас не пита да се повежете путем VPN везе уколико се користи HTTPS протокол на Web локацији.

Променом ваше локације приликом посете Web локација банака, Интернет продавница, друштвених мрежа, ћаскања или Web локација е-поште можете да активирате системе против превара. Системима за заштиту од превара намена је да анализирају финансијске трансакције путем Интернета и утврде да ли у њима постоје трагови превара.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.