Како да направите My Kaspersky налог

2. октобар 2023.

ID 126999

My Kaspersky налог је потребан за пријаву на My Kaspersky као и за употребу My Kaspersky Web локације и одређених Kaspersky апликација.

На свој My Kaspersky налог можете се пријавити користећи својом адресом е-поште и лозинком, или својим Google, Facebook или Apple налогом. Уколико већ имате налог, можете да конфигуришете брзо пријављивање својим Google, Facebook или Apple налогом у прозору који се користи за повезивање вашег уређаја са вашим My Kaspersky налогом. Ово је могуће уколико сте приликом прављења My Kaspersky налога користили адресу е-поште са свог Google, Facebook или Apple налога.

Пријављивање путем Facebook и Google налога није доступно у неким регијама.

Уколико још увек немате налог, можете да га направите на My Kaspersky Web локацији или путем апликације која је компатибилна са My Kaspersky услугом.

Региструјте се адресом е-поште

Да бисте направили My Kaspersky налог путем апликације:

 1. Отворите главни прозор апликације.
 2. У главном прозору апликације, кликните на дугме Мени.
 3. Изаберите ПрофилПријаваРегистрација.
 4. Овим се отвара прозор Направите My Kaspersky налог.
 5. Унесите адресу електронске поште.
 6. Смислите и унесите лозинку.

  Лозинка мора да садржи најмање 8 знакова, уз присуство једног броја, једног великог слова и једног малог слова.

 7. Обележите поље Слажем се да пошаљем своју адресу е-поште у Kaspersky како бих добијао маркетиншке понуде прилагођене мојим потребама уколико желите да примате Kaspersky обавештења у вашем сандучету.

  У неким верзијама апликације, ово поље има назив Потврђујем да дозвољавам AO Kaspersky Lab компанији да користи моју адресу е-поште како би ме контактирала путем е-поште у вези са посебно прилагођеним понудама, рецензијама, истраживањима, подсетницима за завршетак куповине, релевантним вестима и догађајима или Потврђујем да дозвољавам AO Kaspersky Lab компанији да користи моју адресу е-поште, име и презиме, како би ме контактирала путем е-поште у вези са посебно прилагођеним понудама, рецензијама, истраживањима, подсетницима за завршетак куповине, релевантним вестима и догађајима.

 8. Кликните на дугме Настави.
 9. Изаберите регију у којој се тренутно налазите. Апликација аутоматски открива вашу регију. Уколико је регија погрешно препозната, изаберите исправну из листе.
 10. Кликните на дугме Настави.
 11. Видећете поруку која вас обавештава о успешном повезивању на My Kaspersky. Порука ће бити послата на вашу адресу е-поште, која ће садржати везу на коју морате да кликнете да бисте активирали My Kaspersky налог.

Ваш уређај биће повезан на My Kaspersky.

Региструјте се помоћу Google, Facebook или Apple налога.

Да бисте направили My Kaspersky налог путем апликације:

 1. Отворите главни прозор апликације.
 2. У главном прозору апликације, кликните на дугме Мени.
 3. Изаберите ПрофилПријаваРегистрација.
 4. У прозору за регистрацију кликните Пријава Google налогом, Пријава Facebook налогом, или Пријава Apple налогом како је применљиво.
 5. Ово отвара прозор претраживача; у том прозору, пријавите се на свој Google, Facebook или Apple налог и дозволите апликацији да добије приступ вашој адреси е-поште.

  Уколико немате Google, Facebook или Apple налог, можете га направити и наставити са конфигурисањем брзог пријављивања на My Kaspersky.

  Уколико је на вашем My Kaspersky налогу конфигурисана провера у два корака, конфигуришите брзо пријављивање на свој налог на My Kaspersky Web локацији, а затим се вратите у апликацију и пријавите се помоћу Google, Facebook или Apple налога.

  Уколико користите Microsoft Edge прегледач, да бисте конфигурисали пријављивање на My Kaspersky, биће вам потребан Microsoft Edge заснован на Chromium 77.x или новијој верзији. У случају грешке у вези, изаберите други прегледач као подразумевани прегледач, инсталирајте најновију верзију прегледача Microsoft Edge или ажурирајте оперативни систем Microsoft Windows.

 6. Вратите се на апликацију и наставите прављење налога кликом на Настави. Пратите следећа упутства на екрану.

  Ваш уређај биће повезан на ваш My Kaspersky налог. Поред тога, можете да подесите лозинку за свој налог на My Kaspersky Web локацији.

  Обрада података приликом пријављивања на налог

У неким регијама, апликација од вас тражи да прочитате и прихватите Изјаву у вези са обрадом података у сврху коришћења Web портала или Изјаву у вези са обрадом података у сврху коришћења Web портала и регулативе ограничења лиценце. Уколико прихватате одредбе из Изјаве, кликните на Прихватам.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.