Обезбеђивање података у складу са Уговором о лиценцирању са крајњим корисником

2. октобар 2023.

ID 144995

Овај одељак садржи информације у вези са обезбеђивањем података компанији Kaspersky и другим добављачима услуга уколико сте инсталирали верзију апликације која није намењена за употребу у Европској унији, Уједињеном Краљевству, Бразилу, Вијетнаму или за становнике Калифорније.

Како би се пратио број корисника, слажете се да аутоматски прослеђујете следеће информације Google Analytics услузи и добављачима који су поверени од стране Носиоца права: име и верзију инсталираног софтвера Носиоца права, јединствени идентификациони број инсталације софтвера на рачунару, као и информације у вези са верзијама инсталираног оперативног система и инсталираним пакетима ажурирања. Подаци који се шаљу Google Analytics услузи, шаљу се путем безбедне везе. Заштита и приступ информацијама је регулисана одговарајућим одредбама Google Analytics услуге.

Други пружаоци услуга могу обрађивати наведене податке у земљама где је ниво заштите података нижи од нивоа који се користи у земљи у којој живите и/или где се софтвер користи. Уколико не прихватате ове одредбе, молимо вас да не користите овај софтвер.

Информације које се преносе не садрже ниједан лични податак или друге тајне податке о Кориснику, али је потребно за рад Софтвера Носиоца права, осим уколико није изричито другачије назначено.

Добијене информације Носилац права штити на начин прописан законом и неопходне су за функционисање Софтвера да их користи под лиценцом.

Kaspersky може да употреби стечене статистичке податке на основу прикупљених информација ради праћења трендова безбедносних претњи по рачунаре и објаве извештаја о тим претњама.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.