Обезбеђивање података у складу са Уговором о лиценцирању са крајњим корисником на територији Европске уније, Уједињеног Краљевства, Бразила, Вијетнама или за становнике Калифорније

2. октобар 2023.

ID 175247

Овај одељак садржи информације у вези са обезбеђивањем посебних података Kaspersky компанији уколико сте инсталирали верзију апликације која је намењена за употребу у Европској унији, Уједињеном Краљевству, Бразилу, Вијетнаму или за становнике Калифорније. Информације које се помињу у овом одељку не садрже никакве личне податке у вези са Корисником, а које су потребне за рад Софтвера Носиоца права, осим уколико изричито није наведено другачије.

Слажете се да доставите ове податке за побољшање квалитета заштите у реалном времену, побољшање квалитета рада софтвера и за благовремено откривање и исправљање грешака у вези са механизмима инсталације, уклањање и ажурирање софтвера, већем броју корисника.

Како би се пратио број корисника, слажете се да аутоматски прослеђујете следеће информације Google Analytics услузи и добављачима који су поверени од стране Носиоца права: име и верзију инсталираног софтвера Носиоца права, јединствени идентификациони број инсталације софтвера на рачунару, као и информације у вези са верзијама инсталираног оперативног система и инсталираним пакетима ажурирања. Подаци који се шаљу Google Analytics услузи, шаљу се путем безбедне везе. Заштита и приступ информацијама је регулисана одговарајућим одредбама Google Analytics услуге.

Други пружаоци услуга могу обрађивати наведене податке у земљама где је ниво заштите података нижи од нивоа који се користи у земљи у којој живите и/или где се софтвер користи. Уколико не прихватате ове одредбе, молимо вас да не користите овај софтвер.

Добијене информације Носилац права штити на начин прописан законом и неопходне су за функционисање Софтвера да их користи под лиценцом.

Kaspersky може да употреби стечене статистичке податке на основу прикупљених информација ради праћења трендова безбедносних претњи по рачунаре и објаве извештаја о тим претњама.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.