Како да прекинете везу између уређаја и вашег налога

4. април 2023.

ID 95350

Можете прекинути везу између уређаја и свог налога Управљачке конзоле уколико, на пример, више не користите уређај. Прекидањем везе између уређаја и свог налога, такође прекидате везу Kaspersky апликацијама које су инсталиране на уређају.

Након што се прекине веза између уређаја и вашег налога нећете моћи даљински управљати Kaspersky апликацијама које су инсталиране на уређај. Прекидање везе између уређаја и налога не утиче на рад апликација које су инсталиране на уређају, осим уколико не захтевају обавезну везу са Управљачком конзолом. Лиценце за апликације које више нису повезане остаће активне под истим условима Уговора о лиценцирању са крајњим корисником. Информације у вези са купљеним лиценцама остају на вашем налогу.

Функције апликација које обавезно захтевају везу са вашим налогом у Управљачкој конзоли биће недоступне након што апликација или уређај прекину везу.

Да бисте прекинули везу између уређаја и вашег налога:

  1. Идите на одељак Уређаји.
  2. Кликните на уређај који вас интересује.
  3. Кликните на везу Прекини везу са уређајем.

    Отвара се дијалог за потврду.

  4. Потврдите операцију.

Уређај више није повезан са вашим налогом. Kaspersky апликацијама које су инсталиране на уређају такође се прекида веза са вашим налогом.

Моћи ћете да поново повежете уређај ком је прекинута веза са вашим налогом.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.