Основни подаци о заштити деце помоћу Kaspersky Safe Kids апликације

16. септембар 2019.

ID 137281

Уколико имате инсталиран Kaspersky Total Security на свом рачунару, можете да користите Kaspersky Safe Kids, решење које вам помаже у заштити ваше деце – и то бесплатно.

О Kaspersky Safe Kids апликацији

Kaspersky Safe Kids је решење које се може инсталирати на више платформи и које вам помаже да надгледате безбедност своје деце у стварном и виртуелном свету. На вама је да одлучите шта је безбедно за ваше дете, које Web локације може да посећује, колико часова може да проводи за рачунаром или паметним телефоном и где му је дозвољено слободно кретање. Апликација се стара да ваше дете поштује правила која поставите.

Kaspersky Safe Kids је компатибилна са Windows, macOS, Android и iOS уређајима. Уколико инсталирате Kaspersky Safe Kids апликацију на ваше уређаје и на уређаје које користи ваше дете, моћи ћете да управљате апликацијама на уређају вашег детета путем My Kaspersky налога или путем апликације која ради у режиму родитеља на вашем мобилном уређају.

Kaspersky Safe Kids је доступан у две верзије: Free и Premium.

Да бисте користили Kaspersky Safe Kids, потребно је да преузмете пакет инсталације апликације са Интернета и да ручно инсталирате апликацију на рачунар.

Уколико користите Kaspersky Safe Kids

Ваше дете може да онемогући Kaspersky Safe Kids путем Kaspersky Total Security апликације. Да бисте то избегли, препоручујемо вам да лозинком заштитите приступ Kaspersky Total Security поставкама.

Уколико сте се пријавили на оперативни систем путем налога који је додељен дететовом профилу у Kaspersky Safe Kids апликацији, Kaspersky Total Security престаје да приказује следећа обавештења:

  • Обавештења о вестима из света безбедности
  • Обавештења о откривеним лоше конфигурисаним поставкама у оперативном систему
  • Обавештења о тренутно повезаним уређајима на Wi-Fi мрежу
  • Обавештења о повезаним уређајима на кућну Wi-Fi мрежу
  • Обавештења прегледача у вези са недовољно безбедним лозинкама које се уносе на Web локацији
  • Обавештења која вас упозоравају да лозинка коју сте унели на Web локацији сте већ уносили на некој другој Web локацији

Можете да омогућите обавештења обележавањем поља Прикажи обавештења у дететовом налогу у прозору Поставке обавештења (ПоставкеДодатноОбавештења).

Kaspersky Safe Kids није доступан у свим регијама.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.