О удаљеном управљању заштитом рачунара

1. април 2021.

ID 85310

Уколико ваш рачунар има инсталиран Kaspersky Total Security који је повезан на My Kaspersky, онда можете удаљено да управљате заштитом овог рачунара.

Да бисте удаљено управљали заштитом рачунара, пријавите се на My Kaspersky својим налогом, а затим пођите до одељка Уређаји.

У одељку Уређаји, можете да:

  • Погледате листу безбедносних проблема рачунара и удаљено их поправите
  • Анализирате рачунар на вирусе и друге претње
  • Ажурирате база података и модуле апликације
  • Конфигуришете Kaspersky Total Security компоненте

Уколико је анализирање рачунара покренуто са My Kaspersky Web локације, Kaspersky Total Security аутоматски обрађује све објекте који су откривени, док акције са ваше стране нису потребне. Приликом откривања вируса и других претњи, Kaspersky Total Security покушава да обави дезинфекцију без поновног покретања рачунара. Уколико није могућа дезинфекција без поновног покретања рачунара, у листи безбедносних проблема рачунара на My Kaspersky Web локацији приказује се порука која указује на то да је потребно поново покренути рачунар ради дезинфекције.

Уколико листа откривених објеката на My Kaspersky садржи више од 10 ставки, оне се групишу. У том случају, откривени објекти могу се само групно обрадити путем My Kaspersky Web локације, без могућности да се сваки објекат испита појединачно. Да бисте у овом случају појединачно приказали објекте, саветујемо вам да користите интерфејс апликације која је инсталирана на рачунару.

Такође погледајте:

Како да наставите до даљинског управљања заштитом рачунара

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.