Како да наставите до даљинског управљања заштитом рачунара

1. април 2021.

ID 85311

Да бисте наставили до удаљеног управљања заштитом рачунара, потребно је да повежете свој уређај на My Kaspersky. Уколико сте своје акредитиве унели раније у некој другој Kaspersky апликацији на овом рачунару, Kaspersky Security Cloud се аутоматски повезује на My Kaspersky. Уколико апликација не успе аутоматски да повеже ваш уређај на My Kaspersky, биће потребно да то урадите ручно.

Да бисте повезали уређај на My Kaspersky:

 1. Отворите главни прозор апликације.
 2. Кликните на дугме My Kaspersky.
 3. Кликните на дугме Пријава.

  У неким регијама, када се повежете на My Kaspersky прихватате Изјаву у вези са обрадом података у сврху коришћења Web портала која се налази на следећој путањи: <диск>:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Total Security 21.3\Doc\KAV-KIS-PURE-KFA\<језик>\consumer_gdpr_kav_kis_kts_kfa_2021_tr_mykaspersky_mykaspersky.txt (за 64-битне системе) или <диск>:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Total Security 21.3\Doc\KAV-KIS-PURE-KFA\<језик>\consumer_gdpr_kav_kis_kts_kfa_2021_tr_mykaspersky_mykaspersky.txt (за 32-битне системе).

  • У прозору Повезивање на My Kaspersky, унесите акредитиве како бисте повезали апликацију на My Kaspersky и кликните на дугме Пријава.
  • Уколико још увек немате My Kaspersky налог:
   1. Кликните на дугме Направите налог, а затим се региструјте на My Kaspersky Web локацији.
   2. Кликните на дугме Направи.

Апликација ће повезати ваш уређај на My Kaspersky.

Да бисте наставили до удаљеног управљања заштитом рачунара:

 1. Отворите главни прозор апликације.
 2. Кликните на дугме My Kaspersky.
 3. У My Kaspersky прозору кликните на дугме Идите на My Kaspersky.

Отвара се прозор My Kaspersky у подразумеваном прегледачу.

Веза до My Kaspersky може бити неисправна услед неисправног функционисања My Kaspersky Web локације. Када се то догоди, Kaspersky Total Security приказује обавештење о проблемима који се догађају на My Kaspersky Web локацији, а које Kaspersky особље поправља. Уколико нисте у могућности да се повежете на My Kaspersky услед неисправног функционисања My Kaspersky Web локације, покушајте поново да се повежете нешто касније.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.