Корак 5. Прављење плана резервне копије

1. април 2021.

ID 93346

Изаберите једну опцију у овом кораку чаробњака:

 • Наведите планирани задатак резервне копије уколико желите да се задатак аутоматски покреће.
  1. Из падајуће листе Направи резервну копију, обележите временски период када да се покрене задатак (на пример, дневно) и наведите време у пољу у.
  2. У одељку Кориснички налог, наведите корисничко име и лозинку вашег налога на овом рачунару. Потребно је да наведете податке вашег налога како би се приступило датотекама приликом прављења копије.
  3. Обележите поље Покрени планирано прављење резервне копије приликом покретања рачунара, уколико је био искључен у наведено време уколико желите да направите резервну копију чим се апликација поново покрене. На пример, прављење резервне копије је планирано да се обавља сваког викенда. Рачунар је био искључен током викенда, резервна копија се прави након што се укључи рачунар првог радног дана. Уколико поље није обележено, прављење резервне копије се обавља у складу са планом, без поновних покушаја уколико резервна копија не успе да се направи.
 • У листи Направи резервну копију, изаберите опцију на захтев уколико желите да ручно покренете задатак.

Док се прави резервна копија, имајте на уму:

 • Уколико направите задатак резервне копије у планирано време, потребно је да наведете податке којима се може приступити вашим налогом.
 • Уколико правите задатак резервне копије на захтев, није потребно да наведете податке којима се може приступити вашим налогом.
 • Уколико промените задатак резервне копије са прављења на захтев у планирано време, потребно је да наведете податке којима се може приступити вашим налогом.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.