Први кораци

1. април 2021.

ID 97156

Како би Kaspersky Total Security у потпуности подржао прегледаче, Kaspersky Protection проширење мора бити инсталирано и омогућено у прегледачима. Kaspersky Total Security користи Kaspersky Protection проширење како би убацио скрипта у Web страну која је отворена у Заштићеном прегледачу, као и у саобраћај. Апликација користи ову скрипта за интеракцију са Web страном и за размену података до банака чије су Web локације заштићене помоћу компоненте Безбедност новца. Апликација штити податке пренете путем скрипта помоћу дигиталног потписа. Kaspersky Total Security може да уметне скрипта без употребе Kaspersky Protection проширења.

Kaspersky Total Security скриптом потписује пренете податке помоћу инсталираних антивирусних база података и захтева упућених у Kaspersky Security Network. Апликација шаље захтеве у Kaspersky Security Network без обзира да ли сте прихватили одредбе Kaspersky Security Network Изјаве.

Инсталирање Kaspersky Protection проширења у Microsoft Edge на основи Chromium-а, Mozilla Firefox и Google Chrome

Kaspersky Protection проширење се не инсталира аутоматски у Microsoft Edge на основи Chromium-а, Mozilla Firefox и Google Chrome. Уколико Kaspersky Protection проширење није инсталирано у прегледачу, апликација вас пита да пођете до странице за преузимање проширења и да ручно инсталирате Kaspersky Protection након што се прегледач покрене.

Подршка за Yandex Browser

Када користите Yandex Browser, активно раде следеће компоненте апликације:

  • Заштићени прегледач
  • URL саветник
  • Web заштита
  • Заштита од превара

Компоненте Приватно прегледање и Заштита од реклама раде али не могу да се конфигуришу из Yandex прегледача.

Подршка за Internet Explorer

Почевши од Kaspersky Total Security 2021, додатак Kaspersky Protection више неће подржавати прегледач Internet Explorer. Уколико желите да наставите да користите додатак Kaspersky Protection у прегледачу Internet Explorer, можете се вратити на претходну верзију апликације.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.