Osnovni podaci o komponenti Nadzor pametnog doma

3. oktobar 2023.

ID 138204

Dostupno samo u paketima Kaspersky Plus i Kaspersky Premium.

Hakeri bi potencijalno mogli da pronađu vašu lozinku ili da hakuju vašu kućnu mrežu kako bi iskoristili vaš Internet ili vam ukrali podatke. Kaspersky aplikacija štiti vaše žične Ethernet i Wi-Fi mreže od neovlašćenog pristupa.

Čim potvrdite da je vaša kućna mreža ispravno otkrivena, počinjemo da pratimo uređaje koji su povezani na nju i neke ranjivosti kao što su slaba Wi-Fi lozinka ili šifrovanje rutera. Ukoliko otkrijemo ranjivosti ili novi uređaj na mreži, a koji prethodno niste identifikovali kao poznati uređaj, upozorićemo vas u vezi sa tim i preporučiti korake koje treba da preduzmete kako biste zaštitili vašu kućnu mrežu i uređaje koji se nalaze na njoj.

Obaveštenja u vezi sa ranjivostima kućne mreže su dostupna samo u Kaspersky Premium. Obaveštenja u vezi sa novim uređajima koji se povezuju na vašu kućnu mrežu dostupna su u Kaspersky Plus i Kaspersky Premium.

Prilikom povezivanja uređaja na mrežu, Kaspersky aplikacija traži od vas da potvrdite da li je to vaša kućna mreža. Ukoliko potvrdite da je to vaša kućna mreža, aplikacija vas pita da li želite da vidite uređaje koji su povezani na nju:

Možete da onemogućite Nadzor pametnog doma. Kada onemogućite komponentu, Kaspersky aplikacija prestaje da vas obaveštava u vezi sa povezivanjima na vašu mrežu.

Posetite Web lokaciju Kaspersky podrške kako biste saznali više o ostalim dostupnim bezbednosnim metodama za povezivanje na Wi-Fi mreže.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.