Režim bez uznemiravanja

3. oktobar 2023.

ID 222853

U režimu bez uznemiravanja, Kaspersky aplikacija ne prikazuje iskačuća obaveštenja na vašem računaru u vezi sa događajima koji se dešavaju tokom video poziva, kada gledate film, aktivno koristite instalirane aplikacije ili tastaturu. Režim bez uznemiravanja takođe može da pauzira neke automatski pokrenute zadatke ili odloži izvršavanje zakazanih zadataka kako bi se izbegla prekomerna upotreba računarskih resursa.

Režim bez uznemiravanja se automatski omogućava i onemogućava. Ne morate da menjate postavke aplikacije.

Nakon izlaska iz režima bez uznemiravanja, aplikacija će koristiti oblast za obaveštavanje na traci zadataka kako bi prikazala poruke u vezi sa događajima koji su se dogodili dok ste bili zauzeti. Ukoliko je bilo više događaja, kliknite na dugme Prikaži kako biste pošli u Centar za obaveštenja i pogledali sve događaje.

Takođe možete pogledati i sva dešavanja koja su se dogodila u protekla tri dana putem panela Centar za obaveštenja na kartici Status u odeljku Obaveštenja.

Sve dok je omogućen režim igranja ili režim bez uznemiravanja, nećete videti obaveštenja od Kaspersky VPN Secure Connection i Kaspersky Password Manager aplikacije koja je instalirana na istom uređaju.

Više o prikazivanju obaveštenja možete da pronađete u odeljku pomoći Kako da konfigurišete obaveštenja aplikacije.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.