Kako funkcioniše pretplata

3. oktobar 2023.

ID 228632

Proširi sve | Skupi sve

Kako funkcioniše plaćena pretplata

Pretplata se automatski obnavlja na kraju svakog perioda sve dok je ne otkažete. Pred kraj plaćenog perioda, primićete e-poštu sa podsetnikom o predstojećoj naplati i potvrdom o sledećoj ceni obnove. Plaćanje za naredni period se odvija pre isteka trenutnog perioda kako biste imali neprestanu zaštitu od Internet pretnji. Ukoliko je pretplata uspešno obnovljena, preostali dani iz trenutnog perioda se dodaju novom periodu.

Imajte na umu da se cena pretplate može razlikovati. Posebne ponude i popusti mogu biti dostupni u trenutku obnove, međutim to neće uticati na vašu pretplatu.

Kako funkcioniše besplatna pretplata

Besplatna probna pretplata postaje aktivna odmah nakon što se pretplatite. Nekoliko dana pre nego što probni period istekne, dobićete podsetnik da treba da obnovite pretplatu. Ukoliko ne otkažete vašu pretplatu tokom probnog perioda, pretplata se automatski obnavlja za sledeći period.

Ukoliko postoji problem u vezi sa plaćanjem

Ukoliko aplikacija iz nekog razloga ne može da obnovi pretplatu (platna kartica je istekla, blokirana ili je automatsko obnavljanje onemogućeno), možda će vam biti dodeljen grejs period da obnovite vašu pretplatu nakon što ista istekne; dok je grejs period aktivan možete da koristite potpunu funkcionalnost aplikacije bez ograničenja. Ukoliko niste obnovili pretplatu, aplikacija može preći u režim ograničenog funkcionisanja nakon što grejs period istekne. Trajanje režima ograničenog funkcionisanja zavisi od regije i uslova licenciranja. Za više informacija o datumu isteka grejs perioda i režima ograničenog funkcionisanja, pogledajte odeljak Profil.

Osnovni podaci o pretplatama koje su kupljene od dobavljača usluge

Osnovni podaci o pretplatama koje su kupljene putem App Store, Google Play ili Huawei AppGallery

U ovom odeljku

Kako da kupite pretplatu

Kako da upravljate svojom pretplatom pomoću My Kaspersky naloga

Kako da otkažete pretplatu

Kako da podesite drugi način plaćanja

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.