4. korak. Odaberite skladište rezervne kopije

3. oktobar 2023.

ID 93345

U ovom koraku, izaberite skladište rezervne kopije:

  • Internet skladište. Izaberite ovu opciju ukoliko želite da rezervne kopije čuvate u Dropbox skladištu. Potrebno je da aktivirate Internet skladište pre nego što počnete sa upotrebom. Kada čuvate rezervnu kopiju podataka u Internet skladište, Kaspersky aplikacija ne pravi rezervne kopije podataka tipova koji su zabranjeni po Dropbox pravilima upotrebe.
  • Lokalni uređaj. Ukoliko želite da čuvate rezervne kopije na lokalnom uređaju, izaberite odgovarajući lokalni uređaj iz liste.
  • Mrežni uređaj. Ukoliko želite da čuvate rezervne kopije na mrežnom uređaju, izaberite odgovarajući mrežni uređaj iz liste.

  • Prenosiva disk jedinica. Ukoliko želite da čuvate rezervne kopije na prenosnom uređaju, izaberite odgovarajući prenosni uređaj iz liste.

Kako bi podaci ostali bezbedni, preporučujemo da koristite Internet skladište ili da napravite skladište rezervne kopije na prenosnim uređajima.

Kako da dodate mrežno skladište

Kako da dodate ili uklonite prenosivu disk jedinicu kao skladište

Obeležite polje Koristi napredne postavke skladišta da biste konfigurisali postavke skladišta za datoteke, kao što su broj verzija rezervnih kopija datoteke koji se čuva i period čuvanja u skladištu rezervnih kopija.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.