Kaspersky Free za Android

Usklađenost sa zakonom Evropske unije

24. avgust 2023.

ID 167044

Distribuiranje u Evropskoj uniji zahteva da Kaspersky aplikacija bude u skladu sa uslovima Opšta uredba o zaštiti podataka o ličnosti (GDPR).

Prilikom prihvatanja Ugovora o licenciranju sa krajnjim korisnikom i Smernica za privatnost, potvrđujete da imate dovoljno godina kako biste instalirali Kaspersky aplikaciju unutar Evropske unije. Nakon što se Kaspersky aplikacija instalira, biće vam ponuđeno da pročitate i prihvatite uslove i odredbe potrebne za početno podešavanje i upotrebu Kaspersky aplikacije.

Postoje i dve opcionalne izjave koje možete da prihvatite: Izjava o bezbednosnoj mreži Izjava za Kaspersky Security Network koja je neophodna da bi se povećala brzina reakcije Softvera na informacije i bezbednosne pretnje mreže, Izjava o obradi podataka u marketinške svrhe koja je neophodna da bi se Kaspersky-u omogućilo da vam da korisnije ponude. Ukoliko odlučite da prihvatite ove Izjave, možete ih odbiti u postavkama aplikacije u bilo kom trenutku.

Pogledajte, prihvatite ili odbijte dodatne uslove i odredbe

Bićete upitani da prihvatite IIzjava povodom obrade podataka u svrhu pružanja VPN funkcije radila, kao i Izjava o obradi podataka u svrhu pružanja funkcionalnosti Nadzor pametnog doma, koja je potrebna kako bi funkcija Nadzor pametnog doma radila, prvi put kada otvorite ekran ove funkcije u aplikaciji (upamtite da je potrebna pretplata za Kaspersky aplikaciju kako biste omogućili funkciju Nadzor pametnog doma).

Možete u bilo kom trenutku da opozovete svoj pristanak za pružanje podataka potrebnih da Nadzor pametnog domai ili VPN funkcija radi.

Opoziv pristanka i isključivanje relevantnih funkcija

Ako odbijete izjavu Izjava povodom obrade podataka u svrhu pružanja VPN funkcije, VPN funkcija će prestati da radi. Ako odbijete Izjava o obradi podataka u svrhu pružanja funkcionalnosti Nadzor pametnog doma, Nadzor pametnog doma funkcija će prestati da radi.

Prema uslovima GDPR, imate određena prava u vezi sa svojim ličnim podacima (pročitajte odeljak „Vaša prava i opcije“ u Smernicama za privatnost proizvoda i usluga kako biste saznali više). Imate pravo da uklonite sve svoje lične podatke sa Kaspersky servera koje ste poslali kroz trenutno instaliranu aplikaciju. Obratite se Korisničkom servisu i navedite ID uređaja i instalacije kako biste uklonili sve svoje lične podatke koje ste poslali trenutnom instalacijom aplikacije kompaniji Kaspersky.

Prikaz ID oznaka vašeg uređaja i instalacije

Takođe, ukoliko želite da iskoristite svoje pravo da uklonite već poslate podatke, možete nam se obratiti direktno putem https://support.kaspersky.com/general/privacy.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.