Kaspersky Free za Android

Zaštita podataka u slučaju gubitka bezbedne veze

24. avgust 2023.

ID 201442

Nakon što se VPN uspostavi, vaši podaci su pouzdano zaštićeni dok surfujete internetom. Međutim, ukoliko se VPN veza prekine, vaši podaci bivaju nezaštićeni i napadači ih mogu ukrasti. Na primer, dok šetate tržnim centrom, vaš telefon prelazi sa jedne Wi-Fi mreže na drugu. Svaki put kada se to dogodi, Kaspersky VPN je potrebno nekoliko sekundi kako bi zaštitila vašu novu vezu.

Koristite Taster za prekid kako biste bili sigurni da su vaši podaci uvek zaštićeni. Taster za prekid će ugasiti prenos podataka putem interneta dok se VPN ponovo ne uspostavi. Vaša internet veza biće obnovljena čim se VPN uključi.

Taster za prekid je podrazumevano isključen i Kaspersky VPN ne blokira pristup internetu ukoliko se VPN veza prekine.

Taster za prekid potpuno blokira prenos podataka putem interneta sve dok se VPN veza ponovo ne uspostavi kako bi se zaštitili vaši podaci.

Potrebno je da uključite ponovno uspostavljanje VPN veze nakon prekida kako biste koristili Taster za prekid.

Da biste uključili Taster za prekid:

  1. Otvorite VPN.
  2. U odeljku Postavke omogućite Taster za prekid.
  3. Aplikacija može od vas da zatraži da uključite ponovno uspostavljanje VPN veze nakon prekida i da joj date potrebne dozvole. Pratite uputstva u interfejsu aplikacije.

Aplikacija blokira pristup internetu ukoliko se VPN veza prekine. Ponovo ćete se povezati na internet čim se VPN veza ponovo uspostavi.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.