Prenos VPN postavki u Kaspersky aplikaciju

28. septembar 2023.

ID 225458

Sada možete da koristite VPN u nadograđenoj, sveobuhvatnoj aplikaciji — Kaspersky aplikaciji za Android. Ova aplikacija ima sve što vam je potrebno za vašu zaštitu i privatnost, a obuhvata i sve ostale funkcije Kaspersky Security Cloud i Kaspersky VPN Secure Connection aplikacija.

Nakon što instalirate Kaspersky aplikaciju, dodirnite VPN i pratite uputstva na ekranu kako biste preneli vaše VPN postavke.

Nakon što se ove postavke prenesu, VPN će raditi kroz Kaspersky aplikaciju. Istovremeno, VPN funkcionalnost prestaje sa radom u Kaspersky Security Cloud i Kaspersky VPN Secure Connection aplikacijama tako da možete da ih izbrišete.

Bezbedna veza se automatski prekida dok se prenose VPN postavke u Kaspersky aplikaciju.

Ukoliko želite da prenesete VPN postavke, potrebno je da obe aplikacije budu povezane na isti My Kaspersky nalog. Ukoliko imate različite pretplate i želite da ih koristite istovremeno, moraćete da se obratite Korisničkom servisu.

Možete i dalje da se predomislite i koristite Kaspersky VPN Secure Connection umesto Kaspersky aplikacije. Međutim, postavke se ne mogu vratiti nazad iz Kaspersky aplikacije. Ukoliko odlučite da nastavite da koristite Kaspersky Security Cloud ili Kaspersky VPN Secure Connection, moraćete ručno da konfigurišete VPN postavke.

Osnovni podaci o pretplati

Ukoliko imate My Kaspersky nalog na kom je Unlimited pretplata za Kaspersky VPN Secure Connection, možete se prijaviti iz Kaspersky aplikacije i koristiti pretplatu.

Ukoliko ste koristili anonimnu pretplatu za Kaspersky VPN Secure Connection, moraćete da se povežete na vaš My Kaspersky nalog. Kao rezultat toga, vaša pretplata više neće biti anonimna.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.