Podržani pregledači

28. septembar 2023.

ID 71828

Bezbedno pregledanje proverava Web lokacije samo iz Google Chrome i Firefox pregledača.

Na nekim uređajima, ova funkcija može da funkcioniše sa unapred instaliranim pregledačima, na primer Samsung Internet na Samsung uređajima i Huawei Browser na Huawei uređajima. Drugi pregledači nisu podržani.

Postavite Google Chrome ili Firefox kao vaš podrazumevani pregledač kako biste koristili Bezbedno pregledanje prilikom pregledanja Interneta.

Kada se funkcija Bezbedno pregledanje omogući, ona automatski proverava podrazumevani pregledač. Ukoliko jedan od podržanih pregledača nije trenutno postavljen kao podrazumevani, aplikacija će tražiti od vas da promenite podrazumevani pregledač na jedan od podržanih.

Ukoliko ne želite da promenite vaš podrazumevani pregledač, pokrenite jedan od podržanih pregledača odvojeno kako biste na bezbedan način koristili vaše lične podatke na Internetu. Podržani pregledač možete pokrenuti iz Kaspersky aplikacije putem odeljka Sve funkcije tako što ćete dodirnuti Bezbedno pregledanje > Otvori pregledač ili dodirom na pregledač u meniju aplikacija na vašem uređaju.

Na Huawei uređajima bez Google usluga, postavite Huawei Browser kao vaš podrazumevani pregledač kako biste koristili Bezbedno pregledanje.

Kako da postavite podrazumevani pregledač

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.