Filter poziva

28. septembar 2023.

ID 71859

Filtriranjem poziva možete da blokirate neželjene pozive, na primer, pozive telefonskih centara za prodaju. Aplikacija filtrira pozive pomoću liste nedozvoljenih kontakata koju vi napravite. Vaš broj postaje zauzet, ukoliko vas pozovu neželjeni kontakti.

Kaspersky trenutno unapređuje funkciju zaštite od neželjenih poziva u svojim proizvodima. Ukoliko koristite funkciju Filter poziva u Rusiji, Indoneziji i Republici Kazahstan, možete pomoći kompaniji Kaspersky u otkrivanju neželjenih poziva. Da biste to uradili, potrebno je da pristanete na slanje statističkih podataka o svojim pozivima kada prvi put pokrenete Filter poziva ili kasnije u Osnovni podaci > Izjava o obradi podataka u svrhu poboljšanja prepoznavanja neželjenih poziva (Spam) u proizvodima kompanije Kaspersky Lab.

Da biste počeli da koristite funkciju "Filter poziva", dodajte neželjene kontakte i brojeve na listu za uskraćivanje. Zatim uključite filtriranje i podesite odziv posle poziva ako je potrebno.

Funkcija Filter poziva ne funkcioniše na tabletima koji nemaju mesto za SIM karticu ili opciju uspostavljanja mobilnih poziva.

U ovom odeljku

Upravljanje listom nedozvoljenih stavki

Konfigurisanje filtriranja

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.