Pretplata i nalog

28. septembar 2023.

ID 71893

Opcija kupovine pretplate za Kaspersky aplikaciju u Google Play trenutno nije dostupna korisnicima u Rusiji. Ovo je uslovljeno pauziranjem Google Play sistema naplate za korisnike iz Rusije. Ukoliko se nalazite u Rusiji, godišnju pretplatu možete kupiti putem Kaspersky Web lokacije. Trenutno radimo na drugim opcijama kupovine i obaveštavaćemo vas o tome. Hvala što ste ostali uz nas!

Pretplataje kupovina prava na korišćenje aplikacije u skladu sa određenim parametrima (na primer, datum isteka pretplate, broj uređaja). Možete poručiti pretplatu od distributera, na primer, Google Play, Huawei AppGallery ili druge internet prodavnice. Možete da upravljate pretplatom putem vašeg ličnog naloga koji imate kod distributera. Koraci za upravljanje vašom pretplatom zavise od distributera. Na primer, ovde se nalaze uputstva za Google Play i Huawei.

Prilikom se pretplatite, može vam biti ponuđena snižena cena na određeni vremenski period. Ovaj popust se može odobriti samo jednom i odnosi se samo za navedeni period. Nakon isteka ovog perioda, biće vam naplaćena uobičajena cena pretplate za pretplatu koji ste odabrali.

Da biste koristili aplikaciju Kaspersky u okviru pretplate, možda ćete morati da se prijavite u My Kaspersky u aplikaciji Kaspersky i aktivirate pretplatu.

Pretplata se može obnoviti automatski ili ručno. Funkcija automatskog obnavljanja pretplate obnavlja pretplatu na kraju svakog perioda sve dok je ne otkažete (dokle god se blagovremeno izvrši plaćanje unapred vašem distributeru). Ručno obnavljanje pretplate zahteva da vi obnovite pretplatu na kraju svakog perioda.

Kada istekne pretplata, možda će vam biti odobren grejs period tokom kojeg aplikacija ostaje potpuno funkcionalna. Ukoliko ne obnovite pretplatu tokom grejs perioda, Kaspersky aplikacija će preći na ograničenu verziju.

U zavisnosti od distributera, broj dostupnih opcija za upravljanje pretplatom može da se razlikuje. Dodatno, može se dogoditi da vam grejs period ne bude odobren za obnovu vaše pretplate.

Obratite se distributeru od koga ste kupili Kaspersky aplikaciju kako biste otkazali vašu pretplatu.

Naručivanje pretplate za Kaspersky aplikaciju za Android ne otkazuje vaše ostale pretplate koje uključuju Kaspersky aplikaciju za Android. Uverite se da ste otkazali ili isključili automatsko obnavljanje pretplata koje vam nisu potrebne kako biste izbegli dodatne troškove.

Otkažite pretplatu za Kaspersky aplikaciju za Android ili se prebacite na ručno obnavljanje:

  1. Pođite do stranice vašeg ličnog naloga na Web lokaciji distributera.
  2. Proverite ukoliko postoje neke aktivne pretplate koje obuhvataju Kaspersky aplikaciju.
  3. Otkažite ili isključite automatsko obnavljanje pretplata koje vam nisu potrebne.

Probna pretplata. Prilikom kupovine pretplate koja se automatski obnavlja, može vam biti odobren probni period tokom kojeg možete da koristite besplatno sve funkcije aplikacije. Ovaj probni period može se odobriti samo jednom.

Ukoliko kupite pretplatu putem Google Play ili Huawei prodavnice, nakon što probni period istekne, Google Play ili Huawei prodavnica automatski vrši naplatu u zavisnosti od pretplate koju ste odabrali.

Ukoliko otkažete pretplatu tokom probnog perioda, možete besplatno da koristite sve funkcije aplikacije koje se plaćaju, ali samo do kraja tog perioda.

Probni period i pretplata koja se automatski obnavlja mogu biti nedostupni na teritoriji Indije.

Ukoliko imate aktivnu pretplatu za Kaspersky VPN, možete je koristiti u zasebnoj aplikaciji Kaspersky VPN Secure Connection. Potrebno je da svoju pretplatu dodate na vaš My Kaspersky nalog i prijavite se na My Kaspersky iz aplikacije. Pretplata će automatski biti primenjena na uređaju ukoliko nije prekoračen broj uređaja po pretplati.

U ovom odeljku

O besplatnim, probnim i premium verzijama

O pretplati za aplikaciju Kaspersky

Prikazivanje informacija o pretplati i njenom terminu

Aktiviranje pretplate za Kaspersky aplikaciju

Prijavljivanje na My Kaspersky pomoću vašeg Google, Facebook ili Apple naloga.

Prijavljivanje na My Kaspersky pomoću QR kôda

Rešavanje problema koji se javlja prilikom učitavanja kupljene pretplate

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.