Aktiviranje pretplate za aplikaciju Kaspersky

28. septembar 2023.

ID 71899_1

Opcija kupovine pretplate za Kaspersky aplikaciju u Google Play trenutno nije dostupna korisnicima u Rusiji. Ovo je uslovljeno pauziranjem Google Play sistema naplate za korisnike iz Rusije. Ukoliko se nalazite u Rusiji, godišnju pretplatu možete kupiti putem Kaspersky Web lokacije. Trenutno radimo na drugim opcijama kupovine i obaveštavaćemo vas o tome. Hvala što ste ostali uz nas!

Možete otpočeti sa probnom verzijom ili kupiti i aktivirati pretplatu za Kaspersky aplikaciju kako biste koristili sve funkcije aplikacije.

Potrebno je da imate internet vezu kako biste kupili i aktivirali pretplatu.

Ukoliko već imate pretplatu, možete da uradite nešto od sledećeg kako biste je aktivirali:

  • Upotrebite pretplatu koja je pronađena na vašem My Kaspersky nalogu.

    Potrebno je da povežete aplikaciju na My Kaspersky kako biste koristili ovu opciju.

  • Unošenjem kôda za aktiviranje koji ste dobili od dobavljača usluge ili prilikom kupovine pretplate.

Pretplatu možete aktivirati prilikom prvogpokretanja ili u bilo kom trenutku nakon toga.

Preporučujemo da se prijavite na My Kaspersky pre kupovine ili obnove pretplate. Ukoliko ste prijavljeni na svoj My Kaspersky nalog, aplikacija može da proveri da li postoji već kupljena pretplata koju možete da upotrebite za aktiviranje aplikacije.

Kupovina pretplate putem Google Play

Aktivirajte aplikaciju pomoću pretplate koja je pronađena na vašem My Kaspersky nalogu

Aktiviranje pretplate pomoću kôda za aktiviranje

U zavisnosti od uređaja koji koristite, možda će vam biti ponuđene dodatne opcije za aktiviranje pretplate. Na primer, korisnici koji imaju unapred instaliranu Kaspersky aplikaciju na Samsung uređajima u Rusiji takođe mogu da upravljaju pretplatom na svojim Softline nalozima.

Kada koristite aplikaciju koja je aktivirana pretplatom, tada možete na My Kaspersky dodati još jedan kôd za aktiviranje pre nego što trenutna pretplata istekne ili bude otkazana ili opozvana. Imajte na umu da nije moguće dodati još jedan kôd za aktiviranje u Kaspersky aplikaciju pre isteka prethodnog.

Ukoliko želite da upotrebite kôd za aktiviranje koji se razlikuje od onog koji se trenutno koristi u Kaspersky aplikaciji, potrebno je da ponovo instalirate aplikaciju kako biste uneli novi kôd. Ovo se ne odnosi na kôdove za obnavljanje.

Na Samsung uređajima sa unapred instaliranom Kaspersky aplikacijom, možete da kupite, obnovite i upravljate svojom pretplatom na svom Softline nalogu.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.