Konfigurisanje promene virtuelnog servera

13. mart 2024.

ID 140374

Kada prelazite iz aplikacije u aplikaciju ili menjate Web lokacije ili kategorije Web lokacija sa različitim postavkama virtuelnog servera, možete da konfigurišete koji server će Kaspersky aplikacija da koristi — trenutni ili onaj koji je naveden za pojedinačnu aplikaciju ili Web lokaciju kojoj pristupate u datom trenutku.

Promenu virtuelnog servera možete da konfigurišete ukoliko koristite neograničenu verziju.

Da biste konfigurisali promenu virtuelnog servera:

 1. Otvorite VPN.
 2. Dodirnite Postavke > Pametna zaštita.
 3. Dodirnite Koji VPN server da se koristi.
 4. Odredite koju akciju Kaspersky aplikacija preduzima ukoliko prelazite iz aplikacije u aplikaciju, menjate Web lokacije ili kategorije Web lokacija za koje su konfigurisani specifični virtuelni serveri:
  • Iz postavki. Aplikacija menja vašu virtuelnu lokaciju na osnovu lokacije koju ste naveli za predviđenu aplikaciju ili Web lokaciju kojoj pristupate.
  • Trenutni server. Aplikacija ne menja vašu virtuelnu lokaciju. Nastavljate da koristite virtuelnu lokaciju na koju ste već povezani.
  • Pitaj. Aplikacija prikazuje obaveštenje iz kog možete da odredite da li želite da promenite svoju virtuelnu lokaciju ili ne.

   Ukoliko odlučite da ne menjate virtuelni server za navedenu Web lokaciju ili aplikaciju, aplikacija neće tražiti da promeni server za tu Web lokaciju ili aplikaciju u narednih 6 sati.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.