Osnovni podaci o Čistaču računara

1. april 2021.

ID 129396

Pomoću Kaspersky Internet Security aplikacije možete da pretražite svoj računar da li postoje aplikacije i proširenja pregledača koje biste možda želeli da uklonite. Na primer, ovo bi mogle biti aplikacije i proširenja pregledača koja su instalirana bez vašeg pristanka ili aplikacije i proširenja pregledača koja retko koristite.

Kaspersky Internet Security redovno analiziraj instalirane aplikacije i proširenja pregledača na vašem računaru kako bi odredio moguće razloge za njihovo brisanje, kao i za kategorisanje otkrivenih aplikacija i proširenja pregledača.

Možete ručno pokrenuti analiziranje instaliranih aplikacija i proširenja pregledača ili da konfigurišite plan analiziranja.

Informacije u vezi sa otkrivenim aplikacijama i proširenjima pregledača se prikazuju u odeljku Centar za obaveštenja. U Centru za obaveštenja možete prikazati listu otkrivenih objekata.

Aplikacije i proširenja koja želite da zadržite, možete dodati na listu izuzetaka. Možete prikazati i urediti listu izuzetaka.

Možete da kliknete na vezu Prijavite dosadne aplikacije kako biste Kaspersky kompaniji poslali podatke u vezi sa aplikacijama koje vam prave probleme.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.