Osnovni podaci o zaštiti dece pomoću Kaspersky Safe Kids aplikacije

1. april 2021.

ID 137281

Ukoliko imate instaliran Kaspersky Internet Security na svom računaru, možete da koristite Kaspersky Safe Kids, rešenje koje vam pomaže u zaštiti vaše dece – i to besplatno.

O Kaspersky Safe Kids aplikaciji

Kaspersky Safe Kids je rešenje koje se može instalirati na više platformi i koje vam pomaže da nadgledate bezbednost svoje dece u stvarnom i virtuelnom svetu. Na vama je da odlučite šta je bezbedno za vaše dete, koje Web lokacije može da posećuje, koliko časova može da provodi za računarom ili pametnim telefonom i gde mu je dozvoljeno slobodno kretanje. Aplikacija se stara da vaše dete poštuje pravila koja postavite.

Kaspersky Safe Kids je kompatibilna sa Windows, macOS, Android i iOS uređajima. Ukoliko instalirate Kaspersky Safe Kids aplikaciju na vaše uređaje i na uređaje koje koristi vaše dete, moći ćete da upravljate aplikacijama na uređaju vašeg deteta putem My Kaspersky naloga ili putem aplikacije koja radi u režimu roditelja na vašem mobilnom uređaju.

Kaspersky Safe Kids je dostupan u dve verzije: Free i Premium.

Da biste koristili Kaspersky Safe Kids, potrebno je da preuzmete paket instalacije aplikacije sa Interneta i da ručno instalirate aplikaciju na računar.

Ukoliko koristite Kaspersky Safe Kids

Vaše dete može da onemogući Kaspersky Safe Kids putem Kaspersky Internet Security aplikacije. Da biste to izbegli, preporučujemo vam da lozinkom zaštitite pristup Kaspersky Internet Security postavkama.

Ukoliko ste se prijavili na operativni sistem putem naloga koji je dodeljen detetovom profilu u Kaspersky Safe Kids aplikaciji, Kaspersky Internet Security prestaje da prikazuje sledeća obaveštenja:

  • Obaveštenja o vestima iz sveta bezbednosti
  • Obaveštenja o otkrivenim loše konfigurisanim postavkama u operativnom sistemu
  • Obaveštenja o trenutno povezanim uređajima na Wi-Fi mrežu
  • Obaveštenja o povezanim uređajima na kućnu Wi-Fi mrežu
  • Obaveštenja pregledača u vezi sa nedovoljno bezbednim lozinkama koje se unose na Web lokaciji
  • Obaveštenja koja vas upozoravaju da lozinka koju ste uneli na Web lokaciji ste već unosili na nekoj drugoj Web lokaciji

Možete da omogućite obaveštenja obeležavanjem polja Prikaži obaveštenja u detetovom nalogu u prozoru Postavke obaveštenja (PostavkeInterfejsObaveštenja).

Kaspersky Safe Kids nije dostupan u svim regijama.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.