Kako da uklonite nekompatibilne aplikacije

1. april 2021.

ID 189681

Da biste uklonili nekompatibilne aplikacije, sledite korake:

  1. Otvorite glavni prozor aplikacije.
  2. Kliknite na dugme Opširnije iz gornjeg dela prozora.

    Ovo otvara prozor Centar za obaveštenja.

  3. U odeljku Preporuke, kliknite na dugme Prikaži u liniji koja sadrži poruku o otkrivenim nekompatibilnim aplikacijama.

    Ovo otvara prozor Nekompatibilan softver koji sadrži listu otkrivenih nekompatibilnih aplikacija koje Kaspersky Internet Security može ukloniti.

  4. Označite polja pored imena nekompatibilnih aplikacija koje je potrebno ukloniti i kliknite na Ukloni. Kaspersky Internet Security će ukloniti naznačene aplikacije sa vašeg računara. Kaspersky Internet Security uklanja aplikacije pomoću alata za uklanjanje. Tokom procesa uklanjanja od vas će se možda zatražiti da date pristanak na uklanjanje ili izmenu postavki povezanih sa uklanjanjem aplikacije.
  5. Ukoliko su na računaru i dalje nekompatibilne aplikacije koje Kaspersky Internet Security ne može ukloniti, otvoriće se prozor koji prikazuje listu tih aplikacija. Da biste ručno uklonili nekompatibilne aplikacije, kliknite na Ukloni ručno. Ovo otvara standardni prozor operativnog sistema koji sadrži listu instaliranih aplikacija. Uklonite nekompatibilne aplikacije u skladu sa uputstvima vašeg operativnog sistema.
  6. Nakon uklanjanja nekompatibilnih aplikacija, ponovo pokrenite računar.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.