Učestvovanje u Kaspersky Security Network

1. april 2021.

ID 41367

Kaspersky Internet Security koristi zaštitu u oblaku kako bi još efikasnije zaštitio vaše podatke. Zaštita u oblaku je implementirana pomoću Kaspersky Security Network infrastrukture koja koristi primljene podatke od korisnika iz čitavog sveta.

Kaspersky Security Network (KSN) je Kaspersky baza znanja iz oblaka koja sadrži informacije u vezi sa reputacijom aplikacija i Web lokacija. Upotrebom Kaspersky Security Network podataka ubrzavaju se odgovori Kaspersky Internet Security aplikacije na novonastale pretnje, poboljšavaju se performanse nekih komponenata zaštite i smanjuje se učestalost lažnih uzbuna.

Korisnici koji su pristali da učestvuju u Kaspersky Security Network, omogućavaju da Kaspersky brzo dobije informacije o tipovima i izvorima novih pretnji, razvije rešenja za neutralisanje istih i smanji broj lažnih uzbuna. Učestvovanje u Kaspersky Security Network vam omogućava pristup statistikama za aplikacije i Web lokacije.

Ukoliko pristanete da učestvujete u Kaspersky Security Network, automatski šaljete informacije o konfiguraciji svog operativnog sistema i vremenima pokretanja i zaustavljanja Kaspersky Internet Security procesa u Kaspersky.

U ovom odeljku Pomoći

Kako da omogućite ili onemogućite pristup u Kaspersky Security Network

Kako da proverite vezu do Kaspersky Security Network

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.