Kako da instalirate aplikaciju

1. april 2021.

ID 43538

Kaspersky Internet Security se instalira na vaš računar u interaktivnom režimu pomoću čarobnjaka instalacije.

Čarobnjak se sastoji od serije strana (koraka) kroz koje prolazite klikom na dugmad Nazad i Dalje. Da biste zatvorili čarobnjaka nakon što završi, kliknite na dugme Završi. Da biste zaustavili čarobnjaka u bilo kom koraku instalacije, zatvorite prozor čarobnjaka.

Broj i sekvenca koraka u Čarobnjaku zavisi od regije gde se aplikacija instalira. U nekim regijama čarobnjak traži od vas da prihvatite dodatne ugovore u vezi sa načinom obrade vaših ličnih podataka i da potvrdite da imate najmanje 16 godina.

Ukoliko će aplikacija štititi više od jednog računara (maksimalan broj računara određen je odredbama Ugovora o licenciranju sa krajnjim korisnikom), postupak instalacije mora biti identičan na svim računarima.

Da biste instalirali Kaspersky Internet Security na svoj računar:

Na CD-u za instalaciju, pokrenite datoteku sa .exe nastavkom.

Aplikacija se zatim instalira pomoću standardnog čarobnjaka za instalaciju i uklanjanje.

U nekim regijama, CD za instalaciju ne sadrži instalacioni paket aplikacije. CD za instalaciju sadrži samo datoteku za automatsku reprodukciju. Kada se ova datoteka pokrene, otvara se prozor za preuzimanje aplikacije.

Kako da instalirate aplikaciju putem datoteke za automatsko pokretanje

Da biste instalirali Kaspersky Internet Security, možete i da preuzmete paket za instalaciju sa Interneta. U ovom slučaju, čarobnjak vam prikazuje nekoliko dodatnih koraka instalacije za neke lokalizovane jezike.

Zajedno sa aplikacijom, instaliraju se i dodaci za pregledače kako bi se obezbedilo bezbedno pretraživanje Interneta.

Kada pokrenete snimanje zvuka i slike ili pokrenete aplikaciju po prvi put otkako je instaliran Kaspersky Internet Security, reprodukcija ili snimanje zvuka i slike može biti prekinuto. Ovo je potrebno kako bi se omogućila funkcija koja kontroliše aplikacijama pristup nad uređajima za snimanje zvuka. Sistemska usluga koja hardverski kontroliše zvuk se ponovo pokreće nakon što se Kaspersky Internet Security prvi put pokrene.

Kaspersky Internet Security se instalira zajedno uz Kaspersky VPN Secure Connection aplikaciju i ima za cilj ostvarivanje bezbedne veze putem virtuelne privatne mreže (VPN). Kaspersky VPN Secure Connection možete nezavisno ukloniti od Kaspersky Internet Security. Ukoliko je zabranjena upotreba VPN-a u vašoj državi, Kaspersky VPN Secure Connection se ne instalira.

U ovom odeljku Pomoći

Provera da li postoje novije verzije aplikacije

Pokretanje instalacije aplikacije

Čitanje Ugovora o licenciranju sa krajnjim korisnikom

Kaspersky Security Network izjava

Instaliranje aplikacije

Preporučene postavke

Završetak instalacije

Aktiviranje aplikacije

Registrovanje i povezivanje na My Kaspersky

Završetak aktiviranja

Greška u instalaciji aplikacije na Windows 7 i Windows Server 2008 R2.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.