Kako da nastavite do daljinskog upravljanja zaštitom računara

1. april 2021.

ID 85311

Da biste nastavili do udaljenog upravljanja zaštitom računara, potrebno je da povežete svoj uređaj na My Kaspersky. Ukoliko ste svoje akreditive uneli ranije u nekoj drugoj Kaspersky aplikaciji na ovom računaru, Kaspersky Security Cloud se automatski povezuje na My Kaspersky. Ukoliko aplikacija ne uspe automatski da poveže vaš uređaj na My Kaspersky, biće potrebno da to uradite ručno.

Da biste povezali uređaj na My Kaspersky:

 1. Otvorite glavni prozor aplikacije.
 2. Kliknite na dugme My Kaspersky.
 3. Kliknite na dugme Prijava.

  U nekim regijama, kada se povežete na My Kaspersky prihvatate Izjavu u vezi sa obradom podataka u svrhu korišćenja Web portala koja se nalazi na sledećoj putanji: <disk>:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 21.3\Doc\KAV-KIS-PURE-KFA\<jezik>\consumer_gdpr_kav_kis_kts_kfa_2021_tr_mykaspersky_mykaspersky.txt (za 64-bitne sisteme) ili <disk>:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 21.3\Doc\KAV-KIS-PURE-KFA\<jezik>\consumer_gdpr_kav_kis_kts_kfa_2021_tr_mykaspersky_mykaspersky.txt (za 32-bitne sisteme).

  • U prozoru Povezivanje na My Kaspersky, unesite akreditive kako biste povezali aplikaciju na My Kaspersky i kliknite na dugme Prijava.
  • Ukoliko još uvek nemate My Kaspersky nalog:
   1. Kliknite na dugme Napravite nalog, a zatim se registrujte na My Kaspersky Web lokaciji.
   2. Kliknite na dugme Napravi.

Aplikacija će povezati vaš uređaj na My Kaspersky.

Da biste nastavili do udaljenog upravljanja zaštitom računara:

 1. Otvorite glavni prozor aplikacije.
 2. Kliknite na dugme My Kaspersky.
 3. U My Kaspersky prozoru kliknite na dugme Idite na My Kaspersky.

Otvara se prozor My Kaspersky u podrazumevanom pregledaču.

Veza do My Kaspersky može biti neispravna usled neispravnog funkcionisanja My Kaspersky Web lokacije. Kada se to dogodi, Kaspersky Internet Security prikazuje obaveštenje o problemima koji se događaju na My Kaspersky Web lokaciji, a koje Kaspersky osoblje popravlja. Ukoliko niste u mogućnosti da se povežete na My Kaspersky usled neispravnog funkcionisanja My Kaspersky Web lokacije, pokušajte ponovo da se povežete nešto kasnije.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.