O Kaspersky Password Manager aplikaciji

11. oktobar 2023.

ID 85461

Kaspersky Password Manager štiti sve vaše lozinke i druge poverljive informacije (na primer, detalje pasoša i finansijsku ili medicinsku dokumentaciju) jednom glavnom lozinkom. Kaspersky Password Manager možete instalirati na stone računare, prenosne računare i mobilne uređaje koji koriste Microsoft® Windows®, macOS, Android, iOS ili iPadOS kako bi svi vaši podaci bili bezbedni i sinhronizovani.

Držite svoje lozinke i druge važne informacije na dohvat ruke

Kaspersky Password Manager čuva sledeće tipove informacija:

  • Prijave i lozinke za Web lokacije i aplikacije
  • Podatke o platnoj kartici
  • Dokumenta
  • Adrese
  • Tekstove napomena

Za više informacija pročitajte Tipovi podataka zaštićeni Kaspersky Password Manager aplikacijom.

Automatski popunjavajte obrasce na Internetu

Kaspersky Password Manager može automatski da popuni obrasce na Internetu umesto vas sa akreditivima, adresama i detaljima platne kartice sačuvanim u vašem sefu. Saznajte više.

Zaštitite svoje poverljive informacije

Vaš sef je zaštićen glavnom lozinkom. Kaspersky Password Manager čuva sve podatke u šifrovanom formatu i dešifruje ih samo kada unesete svoju glavnu lozinku. Kaspersky Password Manager ne čuva vašu glavnu lozinku nigde i niko je ne zna osim vas. Nema načina da pristupite svojim podacima bez glavne lozinke—ukoliko je izgubite, izgubićete i pristup svojim podacima. Saznajte više.

Izvoz i pravljenje rezervne kopije podataka

Možete da odštampate podatke ili da napravite rezervne kopije sefa kako biste ih vratili u prethodno stanje ako su slučajno izbrisani. Saznajte više.

Uvezite lozinke iz menadžera lozinki drugih proizvođača

Možete da pojednostavite prijavljivanje na Web lokacijama i aplikacijama, kao i popunjavanje obrazaca na Internetu, čuvajući sve svoje lozinke u jednoj pouzdanoj aplikaciji. Premeštanje naloga iz drugih menadžera lozinki je sada lakše. Sada možete da uvezete svoje prijave i lozinke iz CSV datoteke. Saznajte više.

Proverite bezbednost lozinki

Saznajte koliko su vaše lozinke jake i da li se jedna lozinka koristi za više naloga - sve jednim klikom. Saznajte više.

Generisanje jake lozinke

Koristite Generator lozinki da generišete lozinke koje su jedinstvene, jake i usklađene sa najvišim bezbednosnim standardima. Saznajte više.

Sinhronizujte podatke na više uređaja

Održavajte svoje podatke ažurnim i doslednim na svim svojim uređajima i vratite podatke ukoliko zamenite ili izgubite uređaj. Saznajte više.

Upravljajte svojim podacima na Internetu

Upravljajte svim svojim podacima na My Kaspersky i pristupite im sa bilo kog uređaja povezanog na Internet. Saznajte više.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.