Analizirajte vaš računar da li su na njemu važna dokumenta

11. oktobar 2023.

ID 153253

Kaspersky Password Manager štedi vreme i analizira vaš uređaj u potrazi za datotekama koje mogu da sadrže poverljive informacije. Aplikacija traži JPEG, PNG, BMP i PDF datoteke koje sadrže tekst. Datoteke pronađene tokom ove pretrage se analiziraju i dodeljuju kategorijama: Pasoš (lična karta), Vozačka dozvola i Platna kartica. Kada vidite rezultate pretrage, izaberete koja dokumenta želite da dodate u svoj sef i promenite kategorije dokumenata.

Kaspersky Password Manager podržava sledeće kategorije dokumenata:

  • Pasoši (lične karte)
  • Vozačke dozvole
  • Platne kartice
  • Osiguranja
  • Ugovori
  • Drugo

Tokom pretrage, Kaspersky Password Manager preskače PDF datoteke veće od 20 MB i slike veće od 100 MB, i slike sa rezolucijom manjom od 256x256 piksela ili većom od 40 MP.

Kaspersky Password Manager optimizuje datoteke pre nego što ih dodate u vaš sef. Velike datoteke se komprimuju: konačna veličina dokumenta u sefu nije veća od 6 MB. PNG i BMP slike se konvertuju u JPEG format.

Kada dodajete dokument u vaš sef, Kaspersky Password Manager vas podseća da iz bezbednosnih razloga izbrišete originalnu datoteku sa svog uređaja. Ukoliko su vam potrebna dokumenta iz vašeg sefa, možete da ih izvezete na svoj uređaj u bilo kom trenutku.

Analizirajte vaš računar da li su na njemu važna dokumenta

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.