Koristite Potvrdu identiteta

11. oktobar 2023.

ID 257348

Proširi sve | Skupi sve

Vaša mogućnost da dobijete jednokratne lozinke nije ograničena na tekstualne poruke. Kaspersky Password Manager takođe može da generiše i sačuva jednokratne lozinke u sefu. Zatim ih možete koristiti za usluge koje zahtevaju proveru u dva koraka.

Jednokratne lozinke se mogu dodati samo u mobilnu verziju Kaspersky Password Manager aplikacije tako što ćete očitati QR kôd, dodati ih ručno ili uvesti zapise iz Google Authenticator aplikacije. Kada koristite usluge sa proverom u dva koraka, potrebno je da unesete jednokratnu lozinku sačuvanu u Kaspersky Password Manager aplikaciju.

Nakon dodavanja jednokratne lozinke u sef, ona će biti generisana na bilo kom uređaju gde je instalirana Kaspersky Password Manager aplikacija i povezana sa vašim My Kaspersky nalogom. Jednokratne lozinke se generišu automatski i nikada se ne ponavljaju, tako da ne morate da ih pamtite.

Kliknite na Potvrda identiteta u glavnom prozoru aplikacije kako biste videli listu jednokratnih lozinki.

Pre nego što izbrišete jednokratnu lozinku, uverite se da ste onemogućili proveru u dva koraka za nalog ili podesili drugi način za generisanje jednokratnih lozinki. U suprotnom, možete izgubiti pristup nalogu koji je zaštićen jednokratnim lozinkama.

Za više informacija pogledajte Internet pomoć za mobilne uređaje.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.