Šta da radite ukoliko ste zaboravili glavnu lozinku

11. oktobar 2023.

ID 85119

Iz bezbednosnih razloga, Kaspersky Password Manager ne čuva glavnu lozinku ni na jednom od vaših uređaja niti u Internet skladištu. Preporučujemo vam da zapamtite svoju glavnu lozinku ili da je zapišete i čuvate na bezbednom mestu, jer se ne može vratiti niti povratiti ukoliko je zaboravite.

Ukoliko zaboravite svoju glavnu lozinku, više nećete moći da pristupite svojim podacima. U ovom slučaju, moraćete da napravite novi sef i zaštitite ga novom glavnom lozinkom. Tada ćete moći da dodate nove podatke u sef.

Rezervnu kopiju sefa možete da sačuvate pre brisanja. Možete je koristiti za vraćanje podataka u prethodno stanje ukoliko se sećate glavne lozinke. Prilikom pravljenja rezervne kopije sefa, Kaspersky Password Manager izvozi zapise u datoteku na uređaju. Rezervna kopija je zaštićena glavnom lozinkom koja je dodeljena prilikom pravljenja rezervne kopije. Rezervna kopija se čuva u šifrovanom obliku u EDB formatu. Kaspersky Password Manager pravi rezervne kopije u %USERPROFILE%\Documents\Kaspersky Password Manager\Backup.

Pravljenje novog sefa zaštićenog novom glavnom lozinkom

Takođe pogledajte

Rezervna kopija podataka

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.