Sinhronizacija podataka na različitim uređajima

11. oktobar 2023.

ID 85695

Proširi sve | Skupi sve

Ukoliko ste povezani na My Kaspersky, kada dodate podatke u svoj sef na jednom uređaju, aplikacija automatski šalje ove podatke u Internet skladište, a zatim iz skladišta u oblaku na vaše druge uređaje na kojima je instaliran Kaspersky Password Manager i koji su povezani na My Kaspersky koristeći isti My Kaspersky nalog. Održavanje vaših podataka ažurnim i doslednim na svim vašim uređajima takođe pomaže u vraćanju podataka ukoliko zamenite ili izgubite uređaj. Automatska sinhronizacija je podrazumevano omogućena.

Isključivanje automatske sinhronizacije

Uključivanje automatske sinhronizacije

Ako je automatska sinhronizacija omogućena, ali podaci na uređajima nisu sinhronizovani, možete ručno da sinhronizujete podatke.

Ručna sinhronizacija podataka

Sinhronizacija na svim uređajima nakon ažuriranja na Kaspersky Password Manager 10

Kada ažurirate Kaspersky Password Manager u verziju 10 ili noviju, baza podataka sefa postaje fleksibilna. Omogućava vam da sinhronizujete podatke na svim uređajima, čak i kada koristite različite verzije aplikacije na uređajima.

Tipovi i svojstva zapisa mogu da se menjaju iz verzije u verziju. Na primer, dokumenata mogu biti kategorisana na stonim računarima koji koriste macOS i Windows, ali ne i na mobilnim uređajima.

Vaši podaci možda neće biti u potpunosti dostupni u sledećim slučajevima:

  • Dodajete zapis novog tipa ili popunjavate novo polje koje nije podržano u prethodnoj verziji.

    Ovi zapisi si dostupni samo na uređajima na kojima je najnovija verzija aplikacije. Na uređajima koji rade pod prethodnom verzijom, aplikacija prikazuje broj zapisa koje nije moguće sinhronizovati ili upozorava da neki podaci u zapisu ne mogu biti ispravno prikazani.

  • Neki tipovi zapisa više nisu podržani u najnovijoj verziji.

    Ovi zapisi se arhiviraju i sinhronizuju samo između uređaja koji rade pod prethodnom verzijom. Kada ažurirate aplikaciju, ove stavke mogu biti konvertovane ili izbrisane. Imaćete priliku da sačuvate sve stavke pre nego što budu izbrisane. Arhivirani zapisi se ne računaju u ograničenja besplatne verzije.

  • Neka polja više nisu podržana u najnovijoj verziji.

    Ovi podaci se sinhronizuju između uređaja koji rade pod najnovijim ili prethodnim verzijama. Ova polja možete da uređujete samo u prethodnoj verziji.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.