Konfigurisanje promene virtuelne lokacije

20. jul 2023.

ID 140374

Kada prelazite iz aplikacije u aplikaciju ili menjate veb lokacije ili kategorije veb lokacija sa različitim postavkama virtuelne lokacije, možete da konfigurišete koju lokaciju će Kaspersky VPN Secure Connection da koristi — trenutnu ili onu koja je navedena za aplikaciju ili veb lokaciju koju otvarate u datom trenutku.

Promenu virtuelne lokacije možete da konfigurišete ukoliko koristite neograničenu verziju.

Da biste konfigurisali promenu virtuelne lokacije:

 1. Otvorite Kaspersky VPN Secure Connection.
 2. Dodirnite > Pametna zaštita.
 3. Dodirnite Druge postavke.
 4. Dodirnite Koju lokaciju koristiti.
 5. Odredite koju akciju Kaspersky VPN Secure Connection preduzima ukoliko menjate različite aplikacije, veb lokacije ili kategorije veb lokacija za koje su konfigurisane specifične lokacije:
  • Iz postavki. Aplikacija menja vašu virtuelnu lokaciju na osnovu lokacije koju ste naveli za predviđenu aplikaciju ili Web lokaciju kojoj pristupate.
  • Trenutna lokacija. Aplikacija ne menja vašu virtuelnu lokaciju. Nastavljate da koristite virtuelnu lokaciju na koju ste već povezani.
  • Pitaj. Aplikacija prikazuje obaveštenje iz kog možete da odredite da li želite da promenite svoju virtuelnu lokaciju ili ne.

   Ukoliko odlučite da ne promenite virtuelnu lokaciju za navedenu veb lokaciju ili aplikaciju, aplikacija neće tražiti da promeni lokaciju za ovu veb lokaciju ili aplikaciju u narednih 6 sati.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.