Onemogućavanje neograničene verzije Kaspersky VPN Secure Connection na uređaju

20. jul 2023.

ID 183849

Neograničena verzija Kaspersky VPN Secure Connection ima ograničenje licenciranja za broj uređaja na kojima se može instalirati. Kada dostignete ovo ograničenje, ne možete da koristite neograničenu verziju Kaspersky VPN Secure Connection na novim uređajima.

Međutim, možete onemogućiti neograničenu verziju Kaspersky VPN Secure Connection na nekim uređajima, a zatim je omogućiti na drugim uređajima. Kada onemogućite neograničenu verziju Kaspersky VPN Secure Connection na uređaju, Kaspersky VPN Secure Connection prelazi na besplatnu verziju.

Ukoliko je vaša pretplata za neograničenu verziju Kaspersky VPN Secure Connection povezana sa vašim My Kaspersky nalogom, možete onemogućiti neograničenu verziju samo putem My Kaspersky. Za detalje o tome kako da onemogućite neograničenu verziju Kaspersky VPN Secure Connection putem My Kaspersky, pogledajte My Kaspersky dokumentaciju.

Ukoliko vaša pretplata za neograničenu verziju Kaspersky VPN Secure Connection nije povezana sa vašim My Kaspersky nalogom, možete onemogućiti neograničenu verziju samo iz Kaspersky VPN Secure Connection aplikacije, kao što je navedeno u uputstvima ispod.

Da biste onemogućili neograničenu verziju Kaspersky VPN Secure Connection:

  1. Otvorite Kaspersky VPN Secure Connection.
  2. U donjem delu prozora za licence dodirnite Onemogući pretplatu za ovaj uređaj.
  3. Potvrdite onemogućavanje pretplate za taj uređaj.

    Sada se na uređaju koristi besplatna verzija Kaspersky VPN Secure Connection aplikacije. Možete da koristite svoju pretplatu na neograničenu verziju za druge uređaje.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.