Usklađenost sa zakonom Evropske unije

12. april 2023.

ID 166861

Kada se distribuira u Evropskoj uniji, Kaspersky VPN je u skladu sa uslovima Opšte uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kada prihvatite Ugovor o licenciranju sa krajnjim korisnikom, potvrđujete da ste punoletni i da možete da instalirate Kaspersky VPN na teritoriji Evropske unije. Nakon što se Kaspersky VPN instalira, od vas će biti zatraženo da pročitate i prihvatite odredbe i uslove potrebne za početno podešavanje i korišćenje Kaspersky VPN aplikacije: Uslove u vezi sa obradom podataka i Smernice za privatnost i Izjavu o obradi podataka u marketinske svrhe (Izjava o marketingu).

Takođe će od vas biti zatraženo da pročitate i prihvatite odredbe i uslove potrebne za korišćenje Kaspersky VPN aplikacije: Izjavu o obradi podataka u svrhu dovršetka kupovine (Izjava o kupovini) i Izjava o obradi podataka u svrhu korišćenja Web portala (Izjava o Web portalu).

Ukoliko odlučite da prihvatite ove izjave, možete opozvati svoj pristanak u bilo kom trenutku putem postavki aplikacije.

Važno: Ukoliko imate stariju verziju Kaspersky VPN aplikacije instaliranu na OS X 10.11 (El Capitan) i nameravate da koristite aplikaciju unutar Evropske unije, trebalo bi da nadogradite svoj operativni sistem na macOS 10.14, a zatim nadogradite Kaspersky VPN aplikaciju. Ukoliko ne želite odmah da nadogradite svoj operativni sistem, uklonite Kaspersky VPN sa svog računara.

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.