Zaštitite svoje podatke ukoliko se vaša bezbedna veza prekine

12. april 2023.

ID 206475

Kada uključite VPN, vaši podaci su pouzdano zaštićeni dok surfujete Internetom. Međutim, ukoliko VPN veza bude prekinuta, vaši podaci će biti nezaštićeni i napadači ih mogu presresti. Možete da koristite Taster za prekid kako biste bili sigurni da su vaši podaci uvek zaštićeni. Taster za prekid će prekinuti svaki prenos podataka putem Interneta dok se VPN veza ponovo ne uspostavi. Vaša Internet veza će biti uspostavljena čim se VPN uključi.

Važno: Taster za prekid u potpunosti blokira prenos podataka preko Interneta, sve dok se VPN ponovo ne uspostavi kako bi zaštitio vaše podatke. Ovo ne utiče na prenos podataka u vašoj lokalnoj mreži. Vaš Mac može da komunicira sa drugim uređajima u vašoj lokalnoj mreži bez ikakvih ograničenja.

Taster za prekid je podrazumevano isključen i Kaspersky VPN ne blokira vaš pristup Internetu ukoliko je VPN veza prekinuta.

Napomena: Ukoliko je Razdeljeno tunelovanje uključeno a VPN veza se prekine, Taster za prekid će prekinuti prenos podataka putem Interneta samo za aplikacije koje su dodate na listu Razdeljenog tunelovanja.

Uključivanje Tastera za prekid

Napomena: Taster za prekid je dostupan samo u Unlimited verziji Kaspersky VPN aplikacije.

Takođe pogledajte

Aktivirajte VPN vezu

Zaštitite svoju vezu na nebezbednoj Wi-Fi mreži

Izaberite akciju koju Kaspersky VPN obavlja kada se pridružite nebezbednoj Wi-Fi mreži

Da li vam je članak bio od koristi?
Šta bismo mogli da uradimo bolje?
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.
Hvala vam na povratnim informacijama! Pomažete nam da postanemo bolji.